Kerstdiner of kerstborrel Lelystad

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw kerstdiner of kerstborrel in Lelystad? Met het oog op de steeds dichterbij komende feestdagen heeft NAUPAR alvast diverse kerstarrangementen voor u samengesteld. Stap in de hippe Bataviahaven te Lelystad aan boord van één van de beschikbare schepen en geniet met uw gezelschap van een overheerlijke kerstborrel of uitgebreid kerstdiner in Lelystad. Wel in voor zo’n unieke kerstavond op het water? Dan zijn onderstaande arrangementen zeker iets voor u!

Kerstdiner in Lelystad

Maak uw kerstdiner in Lelystad dit jaar extra bijzonder en stap met uw vrienden, familie of collega’s aan boord van een traditioneel zeilschip. Geniet van het uitgebreide drie- of viergangen menu en wie weet, misschien waagt u na het dessert nog een dansje in de salon?

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Kerstarrangementen en ideeën

  • Het was een mooie ervaring om met de hele familie vijf dagen op een schip door te brengen.

    Familie Spieß

Meer informatie over kerstdiners en kerstborrels

Kerstdiner of Kerstborrel in Lelystad

Kerstborrel in Lelystad

Speech, toost of hef simpelweg uw glas, hoe dan ook: aan boord van onze boten wordt uw kerstborrel in Lelystad dit jaar wel heel bijzonder. Geniet van een heerlijk glas wijn en diverse luxe hapjes. Uw avond zal tot in de puntjes verzorgd zijn! De haven De moderne Bataviahaven in Lelystad ligt aan het IJsselmeer en is de thuishaven van een aantal schepen van NAUPAR. Ook het kantoor van NAUPAR is in deze haven gevestigd. Alleen al het unieke uitzicht vanaf de Bataviahaven over het IJsselmeer maakt uw kerstdiner of kerstborrel in Lelystad tot een groots succes.

Gerelateerde pagina's

Kerstdiner of Kerstborrel in Amsterdam
Kerstdiner of Kerstborrel in Enkhuizen
Kerstdiner of Kerstborrel in Kampen
Winterarrangementen boten Amsterdam