Zeilen in Holland

Denkt u na over zeilen in Holland? In ons aanbod van authentieke zeilschepen vindt u vast dat ene ideale schip dat volledig aansluit bij uw wensen! Ontspan aan dek of in de salon en geniet van het prachtige uitzicht. Liever actief bezig zijn? Help bij het hijsen van de zeilen en kookliefhebbers zullen in de kombuis met veel plezier de lekkerste maaltijden bereiden.

Catering

Geen zin om zelf te koken? U kunt met zeilen Holland de catering ook via NAUPAR regelen.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en programmasuggesties

Bekijk alle

Meer informatie over zeilen in Holland

Zeilen Holland

Waar vaart u heen?

Weet u al waar u heen wilt met zeilen Holland? U kunt kiezen voor een mooie vaartocht op het IJsselmeer en daarbij de pittoreske Zuiderzeestadjes bezoeken. Of wordt het toch het natuurschoon van de Waddeneilanden waarbij u tijdens de tocht misschien wel zeehonden ziet. En als u wilt – en het getij het toelaat – kan het schip droogvallen op het Wad. Natuurlijk gaat het vooral om zeilen zelf en maakt de bestemming of de route van zeilen Holland het plaatje compleet.

Cateringmogelijkheden met zeilen Holland

Ook al is het erg leuk om tijdens het varen een maaltijd te bereiden, u hebt wel wat oefening nodig. De afwas doet u na afloop van het diner stilgelegen in de haven en wordt door velen meestal heel gezellig gevonden. Indien gewenst kunt u tijdens zeilen Holland door NAUPAR ook de catering laten verzorgen. Kies uit de vele mogelijkheden: barbecueën aan boord, smakelijke hapjes, tapas en buffetten of een compleet driegangen diner. 

Blijft u slapen?

Na afloop van een actieve dag zeilen Holland is het heel fijn om ’s avonds in een van de hutten in een comfortabel bed te stappen. Na een goede nachtrust wordt u de volgende ochtend weer uitgeslapen wakker. Klaar voor weer een dag zeilen! U zal merken dat overnachten aan boord van een schip heerlijk is, omdat u fijn in slaap wordt gewiegd. Zeilen Holland zorgt er dus voor dat u gezond en uitgerust weer thuiskomt! Ondanks dat het misschien soms iets te gezellig is en u wat langer blijft zitten in de kajuit of aan dek… Moet ook eens kunnen – het is tenslotte vakantie.