De Waddenzee is altijd een succes

Stap aan boord van een van de schepen bij NAUPAR en beleef een unieke zeiltocht over de Waddenzee met uw familie, vrienden of collega's.

De Waddenzee ervaart u op z'n allermooist aan boord van een authentiek zeilschip. U beleeft de prachtige natuur op haar best; de wind in uw haren, de zilte lucht van de zee en het weidse uitzicht over de zandplaten met hier en daar een rustende zeehond.

Dus viert u uw trouwdag of jubileum, of hebt u een bedrijfsuitje, familiereünie, schooluitstapje of vriendenweekend, uw koers is gezet. Wat uw gelegenheid ook is, zeilen op de Waddenzee is altijd een succes!

Zeilen met NAUPAR

Wilt u zeilen op de Waddenzee? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt kiezen uit:

- verschillende soorten traditionele zeilschepen
- 16 vetrekhavens
- wel of geen catering

En u heeft geen zeilervaring nodig! De bemanning leert het u graag.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een uitje naar de Waddenzee

Bekijk alle

Meer informatie over zeilen in Holland

Zeilen op Waddenzee

Zoek een aangenaam plekje aan dek voor een goed gesprek of geniet in stilte van het uitzicht. Bent u (of is een van uw gasten) liever actief bezig, dan kan er worden geholpen met het hijsen van de zeilen. En is het helaas wat minder mooi weer, dan is de kajuit benedendeks ook een heel gezellige ruimte. ’s Avonds geniet u van een smakelijke maaltijd en als u meerdere dagen verblijft, dan overnacht u in een van de comfortabele hutten. Het is heerlijk om na een dag zeilen op de Waddenzee een fijn bed op te zoeken. De volgende dag wordt u uitgerust weer wakker.

Hoelang en met welk schip gaat u varen?

Of u nu een dag, weekend, midweek of week gaat zeilen op de Waddenzee, u geniet altijd van een zeiltocht op de Waddenzee. Omdat elk schip zijn eigen sfeer en gemakken heeft, vindt u bij NAUPAR altijd wel een schip naar uw smaak. Wij hebben de grootste variëteit aan traditionele zeilschepen; van majestueuze schoeners en luxueuze barkentijnen tot back-to-basic klippers en sportieve tjalken.

Eten en drinken aan boord

U kunt ervoor kiezen om tijdens het zeilen op de Waddenzee in de scheepskeuken gezamenlijk een smakelijke maaltijd te bereiden. Wilt u zich liever vooral bezighouden met zeilen en met uw gezelschap, laat dan NAUPAR voor u de catering verzorgen. Kies voor vertrek uit een van onze vele cateringarrangementen.

Zeilen op andere Nederlandse wateren

Zeilen op de Waddenzee is slechts een van de mogelijkheden van een vaartocht met een zeilschip bij NAUPAR. U kunt daarnaast ook varen op het IJsselmeer en Markermeer, de Friese Meren en de Kop van Overijssel. Met zestien verschillende vertrekhavens vindt u vast wel een vertrekplaats bij u in de buurt. Enkhuizen, Lelystad, Kampen en Lemmer zijn de favoriete vertrekhavens. En zeilen op de Waddenzee begint natuurlijk in Harlingen!

Daarom zeilen met NAUPAR

NAUPAR heeft ruim 40 jaar ervaring met het organiseren van unieke vaartochten op de Waddenzee. Bij NAUPAR:

  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • bieden de tochten voor ieder wat wils; van actief meehelpen, het leren van zeemansknopen, ankeren en zwemmen tot lekker genieten en chillen op het dek
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert de groep graag de kneepjes van het zeilen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijke vaartocht waar u nog lang over napraat