Beleef de prachtighe natuur op een zeilschip

Zeilen op de Waddenzee is het allermooist aan boord van een authentiek zeilschip. U beleeft de prachtige natuur op haar best; de wind in uw haren, de zilte lucht van de zee en het weidse uitzicht over de zandplaten met hier en daar een zeehond.

De Waddenzee altijd een succes

Dus viert u uw trouwdag of jubileum, of hebt u een bedrijfsuitje, familiereünie, schooluitstapje of vriendenweekend, uw koers is gezet. Wat uw gelegenheid ook is, zeilen op de Waddenzee is altijd een succes!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een uitje naar de Waddenzee

Bekijk alle

Meer informatie over zeilen in Holland

Zeilen op Waddenzee

Gezellig samen zeilen op de Waddenzee

Zoek een aangenaam plekje aan dek voor een goed gesprek of geniet in stilte van het uitzicht. Bent u (of is een van uw gasten) liever actief bezig, dan kan er worden geholpen met het hijsen van de zeilen. En is het helaas wat minder mooi weer, dan is de kajuit benedendeks ook een heel gezellige ruimte. ’s Avonds geniet u van een smakelijke maaltijd en als u meerdere dagen verblijft, dan overnacht u in een van de comfortabele hutten. Het is heerlijk om na een dag zeilen op de Waddenzee een fijn bed op te zoeken. De volgende dag wordt u uitgerust weer wakker.

Hoelang en met welk schip gaat u varen?

Of u nu een dag, weekend, midweek of week gaat zeilen op de Waddenzee, het is altijd genieten van zeilen op de Waddenzee. Omdat elk schip zijn eigen sfeer en gemakken heeft, vindt u bij NAUPAR altijd wel een schip naar uw smaak. Wij hebben de grootste variëteit aan traditionele zeilschepen; van majestueuze schoeners en luxueuze barkentijnen tot back-to-basic klippers en sportieve tjalken.

Eten en drinken aan boord

U kunt ervoor kiezen om tijdens het zeilen op de Waddenzee in de kombuis gezamenlijk een smakelijke maaltijd te bereiden. Wilt u zich liever vooral bezighouden met zeilen en met uw gezelschap, laat dan NAUPAR voor u de catering verzorgen. Kies voor vertrek uit een van onze vele cateringarrangementen.

Zeilen op andere Nederlandse wateren

Zeilen op de Waddenzee is slechts een van de mogelijkheden van een vaartocht met een zeilschip van NAUPAR. U kunt daarnaast ook gaan varen op het IJsselmeer en Markermeer, de Friese Meren en op de Kop van Overijssel. Met zestien verschillende afvaarthavens vindt u vast wel een vertrekplaats bij u in de buurt. Start uw zeiltocht in Enkhuizen, Lelystad, Hoorn, Kampen, Monnickendam of Amsterdam. En zeilen op de Waddenzee begint natuurlijk in Harlingen!