Zeilen op het IJsselmeer

Zeilen op het IJsselmeer doet u aan boord van een traditioneel zeilschip. Scheep in en vaar mee langs de mooiste plekken die het IJsselmeergebied rijk is. Wat de gelegenheid ook is en hoelang u ook gaat varen, een vaartocht over het IJsselmeer wordt zeker een succes.

Ervaar het zelf

Aan boord van een traditioneel zeilschip ervaart u het ouderwetse zeilen. De wind, het water en de vogels die achter de boot aan vliegen. Zoek een lekker plekje aan dek en geniet van de voorbijtrekkende vergezichten. Na uw vaartocht komt u pas echt ontspannen van boord.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en programmasuggesties

Bekijk alle

Meer informatie over zeilen in Holland

Zeilen IJsselmeer

Havenstadje, natuur of musea

Rond het IJsselmeer valt een hoop te zien. In de vele gezellige havenstadjes kunt u de sfeer van het leven rondom de voormalige Zuiderzee nog proeven. Geniet tijdens uw zeiltocht van de al het leven op en in het water of bezoek één van de vele musea. Het zeilen is daarbij gemakkelijk te combineren met een sportieve, creatieve of spannende activiteit, bijvoorbeeld een interactief GPSspel in één van de havenstadjes.

Hoelang duurt uw vaartocht?

Aan boord van het zeilschip gaat u het water op voor een mooie tocht. Een middag een avond of zelfs de hele dag kunt u aan boord blijven en varen naar een bestemming van uw keus. Geniet u liever wat langer van dit bijzondere uitje? Scheep dan in voor een weekend lekker uitwaaien of blijf nog langer aan boord en maak er een ontspannen zeilvakantie van!

Altijd een schip dat bij u past

Bij NAUPAR vindt u de grootste verscheidenheid aan traditionele zeilschepen. Van majestueus en luxe tot back to basic en sportief.  Elk schip heeft zijn eigen ambiance en comfort. Of u nu met familie, vrienden, uw collega’s of de vereniging gaat varen; bij NAUPAR vindt u altijd een passend schip.

Zeilen in Nederland

Op een zeilschip van NAUPAR kunt u naast het IJsselmeer ook op het Markermeer, de Waddenzee, de Friese Meren en de Kop van Overijssel gaan zeilen. Met 16 afvaarthavens rondom het IJsselmeer kunt u altijd opstappen op een plek bij u in de buurt!