• Schepen van NAUPAR te zien tijdens Harlinger Vlootdag 2011

    Zaterdag 9 april 2011 zal er in Harlingen ter ere van het nieuwe zeilseizoen de Harlinger Vlootdag plaatsvinden. Tijdens de Harlinger Vlootdag zullen onder andere de schepen van NAUPAR toegankelijk zijn voor publiek. Van 11.00 uur tot 17.00 uur kan iedereen de Bruine Vloot van dichtbij bewonderen.

  • Met NAUPAR nu ook overtocht voor dagjesmensen

    Deze zomer vaart de Stedemaeght een veerdienst tussen Lelystad en Hoorn. De kans voor dagjesmensen om zelf eens mee te varen op een traditioneel zeilschip. Het is overigens niet voor het eerst dat NAUPAR een dergelijke veerdienst aanbiedt. Ook aan boord van de Willem Barentsz kan men deze zomer weer een bijzondere oversteek maken tussen Enkhuizen en Urk.

  • Nieuw schip voor de Sint in Zwartsluis!

    Sinterklaas doet dit jaar een schependans! Na zijn pakjesboot 12 ingeruild te hebben voor de Stedemaeght, kiest hij nu voor de Avondrood! Op zaterdag 20 november 2010 zal Sinterklaas een bezoek brengen aan Zwartsluis.

  • Trouwen in Amsterdam op het water met NAUPAR

    Trouwen op een luxueus schip

    Sinds kort is het mogelijk om in Amsterdam op de schepen van NAUPAR te trouwen. De schepen van NAUPAR zijn namelijk benoemd tot officiële trouwlocatie van de gemeente. Hiermee is het bestaande aanbod van trouwlocaties in Amsterdam uitgebreid en hebben bruidsparen nu ook de keus om op het water, aan boord van een traditioneel zeilschip, elkaar het Ja-woord te geven.

  • Het groene hart van NAUPAR

    Het uitputten van natuurlijke bronnen, het opwarmen van de aarde, zaken die mensen steeds meer bezig houden. We willen onze verantwoordelijkheid nemen; onze CO2 uitstoot beperken en waar dat kan compenseren. Bij NAUPAR hoeft een welverdiende vakantie niet gecompenseerd te worden. Want bij zeilen komen geen chemische processen kijken en worden er geen gassen uitgestoten. Je wordt voortbewogen door de wind. Zeilen is groen.

  • NAUPAR op BOOT Düsseldorf

    De laatste week van januari 2010 heeft de 42ste Boot Düsseldorf weer plaatsgevonden. De beurs waar allerlei ondernemers en belanghebbenden in de watersporten zich kunnen presenteren aan het
    grote publiek. Ook NAUPAR was aanwezig om kennis te maken met de bezoekers van BOOT.

  • Toeteren voor cultuur!

    Zaterdag is de landelijke protestdag 'Nederland schreeuwt om cultuur'. Deze dag staat Nederland op tegen de bezuinigingen in de cultuurwereld. Om deze reden wordt er overal in Nederland om 16.00 uur een minuut lang geschreeuwd en aandachtseinen gegeven.

  • Groots onthaal in Bataviahaven!

    Na een lange reis ben ik eindelijk weer in Nederland aangekomen! Pakjesboot 12 had ik dit jaar omgewisseld voor de Stedemaeght; dit schip is iets comfortabeler en beter bestand tegen de harde wind. Aan boord van de Stedemaeght voeren we zaterdagochtend eindelijk Lelystad in!