• Batavia Winter Fair – geniet van winters vermaak rond de Bataviahaven

  In het weekend van 17 en 18 december 2011 vindt de eerste editie van de Batavia Winter Fair plaats. Het belooft een gezellig en veelzijdig winterevenement te worden in en rond de Bataviahaven in Lelystad. Op beide dagen staan er meer dan veertig kramen vol kerstspullen en nautische koopjes. Natuurlijk zullen de koek- en zopiekramen, en die met oliebollen, poffertjes, snert en glühwein niet ontbreken. Ook voor kinderen is er genoeg te zien en te doen; onder leiding van de plaatselijke scoutingvereniging brood of pannenkoeken bakken op open vuur of meedoen aan een speurtocht.

 • Sinterklaas komt weer aan!

  Op zaterdag 12 november 2011 is het weer zo ver, dan komt Sinterklaas samen met zijn pieten aan in de Bataviahaven van Lelystad. Aan boord van de Abel Tasman, die voor de gelegenheid dienst doet als pakjesboot, zal hij rond 11.00 uur aankomen. In de haven worden de Sint en zijn pieten door burgermeester mw. M. Horselenberg feestelijk verwelkomd.

 • Grote groep uit Stade weer het water op met NAUPAR

  Deze week vaart de grote jeugdgroep uit Stade weer op een aantal schepen van NAUPAR voor een mooie tocht over het water. Meerdere keren per jaar organiseert de Evangelische Gesamtverband een zeiltocht voor haar jeugd en ook dit najaar doet een gedeelte van de groep een aantal havens rondom het IJsselmeer aan.

 • Weddingplanners in de Bataviahaven in Lelystad

  Vorige week stroomde de haven in Lelystad vol met Weddingplanners uit alle hoeken van Nederland. Er werd geborreld, gevaren en zelfs getrouwd. Ook de zon liet zich van zijn beste kant zien, zodat het een mooie middag en avond werd.

 • Zeilschool op het water met Krekt Sailing en de Nieuwe Liefde

  Net als voorgaande jaren kan men ook dit jaar weer in het hoogseizoen een bijzondere week zeilles nemen bij Krekt Sailing. Zeilschip de Nieuwe Liefde, uit de vloot van NAUPAR, dient tijdens deze periode als hotel voor de cursisten van Krekt Sailing. Een unieke accommodatie die van de zeilles een onvergetelijke ervaring maakt.

 • Winnaars de lucht in met NAUPAR!

  NAUPAR is blij met haar volgers en laat dat graag merken. Daarom hebben we onlangs een ballonvaartocht verloot onder onze volgers. Vrijdag was het dan zover. De twee winnaars, Bas Kulderij en Marga Marree maakten deze bijzondere vaartocht door de lucht! Bekijk hier een aantal foto's van deze luchtballonvaart.

 • Grote groep bezoekt Bataviahaven Lelystad!

  Drukte in de Bataviahaven in Lelystad gistermiddag. 16 Zeilschepen uit de vloot van NAUPAR met aan boord 425 jongeren meerden aan het eind van de middag af in de haven. De groep, de Evangelische Jugend Wesermunde - Süd uit Duitsland, maakt een week lang een tocht over het Nederlandse water, waarbij samenzijn en lessen centraal staan.

 • Gratis meevaren tijdens de opstapdagen in Batavia!

  In Batavia in Lelystad valt een hoop te beleven voor het hele gezin. Door een bezoek aan een museum te combineren met een dagje shoppen zal niemand zich vervelen! Maar echt ontspannen doe je in Batavia tijdens de Opstapdagen van NAUPAR! Waai deze zomer eens even helemaal uit en vaar gratis mee op een traditioneel zeilschip van NAUPAR.

 • Schepen van NAUPAR te zien tijdens Harlinger Vlootdag 2011

  Zaterdag 9 april 2011 zal er in Harlingen ter ere van het nieuwe zeilseizoen de Harlinger Vlootdag plaatsvinden. Tijdens de Harlinger Vlootdag zullen onder andere de schepen van NAUPAR toegankelijk zijn voor publiek. Van 11.00 uur tot 17.00 uur kan iedereen de Bruine Vloot van dichtbij bewonderen.