• Een traditioneel zeilschip is het perfecte alternatief voor een duurzaam groepsuitje

  Blog milieuvriendelijk schooluitje

  De jongere generatie is erg milieubewust en veel jongeren willen geen korte afstanden meer afleggen met het vliegtuig. Een schoolreisje op een traditioneel zeilschip is daarom het perfecte alternatief: duurzaam, om de hoek en je kunt tijdens de vaartocht aandacht schenken aan thema’s zoals de ecologische voetafdruk, de natuur, het klimaat en hoe ze zelf een steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld. Daarnaast komen tijdens een zeiltrip pedagogische aspecten, educatie en fun mooi bij elkaar. Maar dat is nog niet alles, er zijn nog meer redenen om te kiezen voor een groepsuitje op schip.

 • Wat te doen op een regenachtige dag in Amsterdam

  Wat te doen op een regenachtige dag in Amsterdam

  Regent het tijdens uw zeiltrip in Nederland? Maak een tussenstop in de hoofdstad Amsterdam. Daar valt genoeg te beleven, zelfs tijdens een regenachtige dag. Amsterdam heeft meer dan 50 musea, een paar fantastische foodhallen waar u zonder last te hebben van de regen kunt genieten van het lekkerste eten of u duikt in een van de vele overdekte rondvaartboten voor ontdekkingstocht langs de grachten. Genoeg alternatieven! Wij zetten er een paar voor u op een rij.

 • Klantervaring I zomervakantie op de Barkentijn Summertime

  Barkentine-Summertime

  Als er drieëndertig jongeren en zeven begeleiders met de fiets klaar staan voor de Laurentiuskerk in Haltern aan zee, kan het maar een ding betekenen: ze gaan op zeilkamp. Sinds 1996 fietst er elk jaar wel een jeugdgroep, uit het stadje tussen Munster en Essen, naar Lelystad. Met maar liefst 192 kilometer in de benen, gaan ze daarna een week zeilen met de hele groep. Zelfs voor de begeleiders is het een vertrouwd nummer. Zij hebben allemaal wel een keer meegevaren in hun jeugd. Maar niet alles is bekend terrein, elke vaartocht is verschillend.

 • Groepsvakantie op het water

  Groepsvakantie op het water jeugd

  Stap met een groep aan boord van een van onze schepen en maak u klaar voor een onvergetelijke tocht. Ontdek het rustgevende Waddengebied, vaar richting het zoete IJsselmeer of leg aan in het bruisende Amsterdam. Waar u ook naartoe vaart met een groep valt er aan boord genoeg te beleven!