Groepsvakantie op het water

Stap met een groep aan boord van een van onze schepen en maak u klaar voor een onvergetelijke tocht. Ontdek het rustgevende Waddengebied, vaar richting het IJsselmeer of leg aan in het bruisende Amsterdam. Waar u ook naartoe vaart met een groep valt er aan boord genoeg te beleven!

Activiteiten op het water

Hoewel de focus tijdens een vaartocht vaak ligt op het "varen naar een gezellige havenstad", is er ook aan boord van een zeilschip van alles te doen. Stippel samen met de schipper de route uit, sta achter het roer of help met het hijsen van de zeilen. Doet u het liever wat rustiger aan? Zoek dan een mooi plekje aan dek en geniet van het uitzicht én van uw gezelschap. Midden op het water komt u volledig tot rust! Wanneer de avond valt, kunt u in de kombuis een lekkere maaltijd bereiden. Of laat u dit aan een echte chef over?

Ontdek mooie havensteden

Natuurlijk mogen de mooie en gezellige havensteden rondom het IJsselmeer en de Waddenzee niet ontbreken. Hoorn, Enkhuizen, Volendam, Monnickendam; de keuze is aan u! Een vaartocht is hét moment om één of meerdere havensteden te ontdekken. Tip: huur als extra activiteit op Terschelling een fiets. Of laat het schip droogvallen op het wad en wandel over de bodem van de Waddenzee. Zin in een avondje dansen? Ga dan in Amsterdam aan wal. Mogelijkheden genoeg voor een geslaagd groepsuitje!

Tot in de puntjes verzorgd

U kunt ervoor kiezen om tijdens de vaartocht alles zelf te regelen, maar met veel plezier nemen wij u alle zorgen uit handen. Van een boodschappenpakket aan boord tot zelfs een chef-kok die uw eten bereidt; het is allemaal mogelijk.

Met een groep het water op? Bij NAUPAR zijn de mogelijkheden eindeloos, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie vaartocht.