All inclusive weekend zeilen

Vanaf januari 2017 is het mogelijk om een all inclusive weekend weg te boeken bij NAUPAR. "Hiermee springen we in op de vraag van onze gasten", aldus Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR.

De all inclusive zeiltochten

"Onze gasten bepalen zelf hoe hun weekend eruit ziet. Zo kiest men zelf een zeilschip en zoekt men een geschikte vertrek- en aankomsthaven uit. Daarnaast bepalen gasten samen met de kapitein de route. Het boeken van een all inclusive weekend behoort sinds 2017 tot de opties. Het verblijf op onze authentieke zeilschepen is dan inclusief catering, bedlinnen, handdoeken en eindreiniging. Gemakkelijk en geen verrassingen achteraf!"

Over NAUPAR

NAUPAR staat voor nautische partners en heeft ruim 40 jaar ervaring met zeilarrangementen en evenementen voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Met een grote verscheidenheid aan traditionele zeilschepen, meer dan 200.000 gasten per jaar en 16 thuishavens in Nederland, is NAUPAR de leidende partij in de chartervaart.

De mogelijkheden

"We bieden zeiltochten aan over onder andere de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese Meren. Onze drijfveer? Mensen kennis laten maken met onze passie (zeilen), de gezellige sfeer aan boord en de uitgestrekte vaargebieden die ons land rijk is. Ons aanbod verandert continu. Hiermee spelen we in op de vraag van onze gasten", besluit Slurink.