Weekendje weg: gratis eindreiniging en basisservicepakket!

Lelystad, 31 januari 2017 – Leuke actie van NAUPAR: boekt u vóór 1 maart een weekendje weg aan boord van één van onze geselecteerde schepen, dan ontvangt u de eindreiniging en het basisservicepakket helemaal gratis! Optimaal genieten, zonder zorgen of onverwachte kosten. Waar wacht u nog op?

Weekendje weg met NAUPAR

Toe aan een weekendje pure ontspanning? Stap dan samen met uw vrienden, familie en/of collega"s aan boord van een authentiek zeilschip van NAUPAR en geniet! Of u nu kiest voor een vaartocht over het IJsselmeer of over de Waddenzee; het wordt er geheid eentje om nooit meer te vergeten! Zoek een lekker plekje aan dek en geniet van de prachtige vergezichten. Of help de schipper en de bemanning met het hijsen van de zeilen! Er is genoeg te doen. Aan het eind van een intensieve dag op het water, kruipt u heerlijk uw eigen slaaphut in. Op naar dag twee!

Gratis eindreiniging

Wanneer u een weekendje op pad gaat met één van onze schepen, dan is de eindreiniging te allen tijde verplicht. U kunt dit zelf doen, maar u kunt het ook aan NAUPAR overlaten. Kiest u voor de tweede optie, dan zitten daar kosten aan verbonden. Tenzij u voor 1 maart 2017 uw weekendje weg boekt! U krijgt de eindreiniging dan van NAUPAR cadeau.

Handig basisservicepakket: ook gratis!

Naast de eindreiniging, krijgt u ook het basisservicepakket gratis wanneer u voor de genoemde deadline een weekendje weg boekt. In dit pakket vindt u onder andere handige vuilniszakken, keukenhanddoeken, thee- en vaatdoeken, keukenrollen, afwas- en schoonmaakmiddel, peper, zout en toiletpapier. Zo hoeft u weer minder producten mee aan boord te nemen, dat scheelt een hoop gesjouw!

De voorwaarden

- De actie geldt voor boekingen met reserveringsdatum vóór 1 maart 2017
- Alleen voor een select aantal deelnemende schepen
- Niet mogelijk bij een kort weekend (1 nacht)
- Alleen geldig op nieuwe boekingen
- Niet i.c.m. andere acties

Ook een weekendje het water op? Boek vóór 1 maart en u ontvangt de eindreiniging en het basisservicepakket gratis van NAUPAR!