NAUPAR biedt voordelige kinderkorting

Lelystad, 14 juni 2017 – Populair in 2017 zijn de familievakanties; vakanties met ouders, grootouders en (klein)kinderen. Ook wel Multigeneratie vakanties genoemd. "Juist vanwege deze trend hebben wij een speciale kinderkorting geïntroduceerd”, vertelt Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR. "Gaat men een weekend varen met de hele familie, dan mogen kinderen voor de helft van het geld mee.”

 

Volop genieten met de familie

Nu de economische crisis achter de rug is, is er sprake van een geniet-economie. De belangrijkste factor binnen deze economie is het "samen zijn". "Dit is iets wat wij ook erg belangrijk vinden. Om de juiste vaartochten samen te stellen denken we graag mee met de families”, vertelt Pouwel Slurink. "Het ondernemen van leuke dingen binnen een gezin is van essentieel belang, al helemaal voor de kinderen.”

 

Een unieke en voordelige familievaartocht

De kinderkorting is geldig voor kinderen tot 12 jaar oud en is alleen mogelijk op de deelnemende schepen. "Om vakanties met de hele familie financieel aantrekkelijk te maken, hebben we de kinderkorting geïntroduceerd”, licht Pouwel Slurink toe.

 

Kinderkorting: de voorwaarden

Natuurlijk zijn er enkele voorwaarden aan de kinderkorting gekoppeld. "Om van de kinderkorting te profiteren, moet men voor 1 augustus dit jaar een reservering doen”, legt Pouwel Slurink uit. "Ook is er een speciale selectie van deelnemende schepen gemaakt.” Een overzicht van alle voorwaarden vindt u op de website van NAUPAR.

Interesse in de kinderkorting? Vraag direct een offerte aan en vermeld in het opmerkingen-vak de promotiecode FREE-KIDS. Of neem persoonlijk contact met NAUPAR op.