Een uniek cadeau: de NAUPAR-bon

Lelystad, 2 december 2015 – Nog op zoek naar een uniek sinterklaas- of kerstcadeau? Bestel dan de
NAUPAR-cadeaubon! Ook voor verjaardagen, jubileums of andere partijen is deze digitale cadeaubon van NAUPAR bijzonder goed geschikt. Het bedrag op de bon kan door de gelukkige ontvanger worden gebruikt om een van de schepen of arrangementen van NAUPAR online te reserveren.

Uniek geschenk

Zeg de parfum, sieraden en dvd"s vaarwel en verwelkom de digitale cadeaubon van NAUPAR. Perfect voor natuurliefhebbers, waterratten en zeebonken: een vaartocht over de Nederlandse (binnen)wateren! Over het prachtige IJsselmeer, de geliefde Waddenzee of richting het gezellige en cultuurrijke Amsterdam: de mogelijkheden zijn eindeloos. De cadeaubon van NAUPAR is te gebruiken op al onze schepen en arrangementen.

Last minute

Naderen de feestdagen eigenlijk net te snel en heeft u onvoldoende tijd om een geschikt en origineel
cadeau te vinden? Ook dan is de NAUPAR-cadeaubon een goede keuze. Deze bon is de ideale last minute oplossing: u hoeft alleen online de waarde te bepalen en een persoonlijk berichtje toe te voegen. Vervolgens ontvangt u de cadeaubon mét kortingscode als pdf in uw mailbox, die u zelf print en aan de gelukkige geeft. Of stuur de kortingscode via een e-card naar de ontvanger. Succes gegarandeerd!

Meer info:www.naupar.nl/cadeaubon-naupar