NAUPAR introduceert Mijn NAUPAR

Omdat veel van onze klanten hun zaken steeds meer online regelen, biedt NAUPAR nu de webservice Mijn NAUPAR. Op deze persoonlijke klantenpagina kan iedereen die bij NAUPAR een schip boekt diverse zaken gemakkelijk inzien en beheren. Uiteraard kan men de boekingsgegevens en de betalingstatus inzien, kunnen er items worden bewaard en extra services gemakkelijk worden bijgeboekt. Daarnaast vinden gebruikers van Mijn NAUPAR er de routebeschrijving naar het schip.

Het handige aan Mijn NAUPAR is dat alles digitaal is en er dus geen pakketten papier meer hoeven te worden verstuurd. Zo blijft alle informatie overzichtelijk en hebt u uw gegevens altijd paraat en up-to-date.

Ter kennismaking met Mijn NAUPAR vindt u op uw account een gratis kookboekje. Dit is te downloaden als pdf. Om het kookboekje gratis te ontvangen moet u wel ingelogd zijn in mijn NAUPAR.