Varen over de Amsterdamse grachten, inclusief catering!

Amsterdam, 21 maart 2017 – Stapt u binnenkort aan boord van één van onze comfortabele boten om het mooie Amsterdam vanaf het water te aanschouwen? Goede keuze! Vanaf het water is deze bruisende stad immers een prachtig plaatje, iets wat u simpelweg ooit eens gezien móet hebben. Maak het uitje helemaal compleet en kies voor een lekker hapje en drankje uit het Foodbook!

Foodbook NAUPAR boothuren.amsterdam

Het Foodbook van NAUPAR boothuren.amsterdam is zeer divers. Van een lekker ontbijtje tot een heuse barbecue; alles kan! Op die manier is er voor iedere vaartocht, op ieder moment van de dag, wel een geschikte aanvulling voor uw tocht beschikbaar. Ook buffetten, brunches en diverse soorten sushi behoren tot de mogelijkheden! Het Foodbook kunt u online vinden.

De prijzen

Met zo"n uiteenlopende "menukaart", verschillen ook de daarbij behorende prijzen. Eén ding hebben deze prijzen wel met elkaar gemeen: ze zijn aantrekkelijk! Zo heeft u bijvoorbeeld al voor € 15,- een luxe lunch aan boord en een lekker borrelplateau kost slechts € 17,50. Bij dit laatste kunt u kiezen uit fromagerie, charcuterie en Hollandse vis. Voor ieder wat wils!

Wilt u uw vaartocht ook aanvullen met een lekkere hap? De medewerkers van NAUPAR boothuren.amsterdam adviseren u graag over de mogelijkheden. Of bekijk het Foodbook direct online!