Een weekend op pad met de kinderen? Kinderkorting bij NAUPAR!

Lelystad, 27 maart 2017 – Er samen met de kinderen een dag of weekendje heerlijk op uit? Stap aan boord van een authentiek zeilschip en beleef de tijd van uw leven! De schepen van NAUPAR zijn bijzonder veilig en garanderen het hele gezin van een ontspannen tocht. En mooi meegenomen: bij NAUPAR profiteert u nu van de Kinderkorting!

Zeilen met de familie

Of er nu iemand jarig is, het jaarlijkse familieweekendje weer voor de deur staat of opa en oma 50 jaar getrouwd zijn; een zeiltocht met de familie is hoe dan ook een goed plan. Aan boord is er voor iedereen wat te doen; pa helpt de bemanning met het hijsen van de zeilen, ma geniet van het lekkere zonnetje en de kids staan achter het roer. Maar natuurlijk niet voordat opa samen met de schipper een fantastische route heeft uitgestippeld! Bekijk de video en proef alvast de sfeer.

In goede handen

Gedurende de vaartocht hoeft u zich geen zorgen te maken. De ervaren schipper en zijn/haar bemanning zorgen voor een veilige én mooie tocht. Zeilervaring is voor jullie dus zeker geen vereiste! De gediplomeerde bemanning zorgt ervoor dat u uw weg op het schip vindt. En ook wat betreft de catering, het entertainment en het slaapverblijf bent u bij NAUPAR in goede handen; indien gewenst wordt alles voor u geregeld. Makkelijk zat!

Profiteer van de Kinderkorting

Wanneer u kiest voor een weekend weg met de kinderen, komt de Kinderkorting van NAUPAR in beeld. De kinderen mogen in dat geval voor de helft van het geld mee aan boord! Zo wordt het niet alleen een unieke ervaring, maar óók een voordelige. Deze korting geldt voor kinderen tot en met 12 jaar oud.

- boekingen met reserveringsdatum vóór 1 juni 2017;
- niet mogelijk bij een kort weekend (1 nacht);
- alleen mogelijk op deelnemende schepen;
- alleen geldig op nieuwe boekingen.

Ook een weekend het water op met de kinderen? Neem contact op met de medewerkers van NAUPAR. Meer informatie over de Kinderkorting vindt u online.