Dagje zeilen over de Friese meren

Een dagje weg, lekker uitwaaien, genieten van het gezelschap van familie of vrienden. Aan boord van een traditioneel zeilschip bent u er even helemaal tussenuit. Brengt u een bezoek aan een museum, ontdekt u gezellige havenstadjes of geniet u van prachtige natuurgebieden?

Bepaal de koers

De zeilschepen van NAUPAR brengen u waar u wilt. Geniet aan boord van de zon, het water en een lekker hapje en drankje. Tijdens een dagje zeilen in Friesland komt u helemaal tot rust. Laat u inspireren door de dagje uit Friesland arrangementen van NAUPAR.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Meer informatie over een dagje weg

Dagje zeilen Friesland

Zeilen over de Friese Meren

Friesland heeft een hoop te bieden voor een gezellig dagje zeilen. De stadjes aan het IJsselmeer hebben een rijk verleden en zijn een mooie bestemming voor uw dagje weg. Maar u kunt er ook voor kiezen om een route te varen over de Friese Meren. In dit prachtige gebied wisselen statige kanalen en uitgestrekte meren elkaar af. De Oudhollandse dorpjes die in dit gebied liggen nodigen uit tot een korte tussenstop.

Dagje zeilen op de Wadden

Een dagje weg met een zeilschip van NAUPAR op de Waddenzee betekent genieten. De Wadden bruisen van leven. U ziet er talloze vissen, vogels en misschien wel zeehonden die heerlijk uitrusten op de vele zandbanken! De afvaarthavens in Friesland, zoals Harlingen of Stavoren, zijn de perfecte plek om op te stappen voor een dag zeilen op de Wadden

Catering

Natuurlijk kunt u er voor kiezen om zelf aan boord een heerlijke maaltijd te bereiden, alle schepen zijn voorzien van een goed uitgeruste keuken waar u samen een ontbijt, lunch of maaltijd kunt bereiden. Wilt u uzelf eens helemaal laten verwennen? Maak dan gebruik van de catering-arrangementen of laat een lekkere maaltijd voor u aan boord bereiden door een chef-kok, zo luxe als u maar wilt. De cateringmogelijkheden bij NAUPAR zijn oneindig.

Havens in Nederland

Niet alleen in Friesland kunt u op de zeilschepen van NAUPAR gaan varen. Rondom het IJsselmeer en Markermeer heeft NAUPAR 16 afvaarthavens, waarvandaan u de leukste plekjes van Nederland kunt ontdekken.