Dagje uitwaaien op het IJsselmeer

Wilt u een dagje lekker uitwaaien op het water? Geniet van een dagje weg IJsselmeer samen met familie, vrienden of collega’s. Aan het IJsselmeer liggen vele historische plaatsen en mooie bestemmingen. De schepen van NAUPAR brengen u naar het gewenste reisdoel, of het nu een middeleeuws kasteel, cultureel museum of een typisch Oudhollands dorpje is.

Kom tot rust op het water

Kom tot rust tijdens het dagje weg IJsselmeer en geniet van het gezellige samenzijn met vrienden en familie onder het genot van een hapje en een drankje. Onderweg geniet u van het zonnetje op het dek en de eindeloos veranderende panorama’s die aan u voorbij trekken.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een dagje weg

Bekijk alle

Meer informatie over een dagje weg

Dagje weg op het IJsselmeer

Ruime keuze bij dagje weg IJsselmeer

De talloze gezellige havenstadjes rondom het IJsselmeer nodigen uit tot een korte tussenstop. Wat dacht u van afmeren bij de bruisende hoofdstad Amsterdam of wilt u liever de beroemde IJsselmeerpaling proeven in Volendam? Ook een bezoek aan het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen of de Bataviawerf in Lelystad behoren tot de mogelijkheden bij een dagje weg IJsselmeer.

Het programma bepaalt u zelf

Het schip is vandaag even helemaal van u, dus in overleg met de bemanning bepaalt u zelf waar u naar toe gaat. Brengt u een bezoek aan een ouderwets Fries havenstadje of geniet u liever van de prachtige natuurgebieden? Laat u inspireren door de arrangementen van NAUPAR. U stapt aan boord in één van de vele beschikbare opstaphavens. Hoe uw dag er ook uit zal zien, één ding is zeker: een dagje weg IJsselmeer aan boord van een zeilschip van NAUPAR betekent volop genieten!