Samen een dag zeilen

De knoop is doorgehakt: samen met vrienden, familie en/of collega’s heeft u besloten een dagje te gaan zeilen. Want wat is er nou leuker dan lekker uitwaaien op het water? Het schip brengt u naar de door u gewenste bestemming; vaar over het IJsselmeer, zet koers richting de Wadden of bezoek het altijd gezellige Amsterdam. Laat u inspireren door deze video.

Zeilen brengt rust

Tijdens een dagje zeilen komt u ongetwijfeld tot rust. Geniet van het samenzijn met uw gezelschap en ervaar hoe leuk een dag op het water kan zijn. Een drankje in het dagverblijf, een goed gesprek aan dek. Aan boord van een van de zeilschepen van NAUPAR zal u zich absoluut niet vervelen.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een dagje weg

Bekijk alle

Dagje zeilen

Een dagje zeilen: de Waddenzee

Bezoek de Waddenzee! Een ideaal vaargebied voor een ontspannen dagje zeilen. Of u nu met vrienden, familie of collega’s bent; NAUPAR zorgt hoe dan ook voor een onvergetelijke dag. Zeehonden, vissen, vogels… De Waddenzee heeft van alles te bieden. Wanneer het eb is kan het zeilschip zelfs droogvallen op het wad; maak vervolgens een wandeling of steek de barbecue aan, op de bodem van de zee!

Bezoek gezellige havensteden

Wanneer u een dagje gaat zeilen mag een bezoek aan een van de vele havenstadjes eigenlijk niet ontbreken. Rondom het IJsselmeer vindt u vele steden die uitnodigen tot een korte tussenstop. Volendam, Marken, Elburg, Amsterdam… In al deze havensteden zijn diverse activiteiten te ondernemen, zoals een bezoek aan het interessante Zuiderzeemuseum in Enkhuizen?

Een dagje zeilen inclusief catering

Een ontspannen dagje zeilen is pas écht compleet wanneer u ook de catering uit handen geeft. NAUPAR neemt dit maar wat graag van u over! Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om zelf de kombuis in te stappen en een heerlijke maaltijd voor uw gezelschap te bereiden. De benodigde boodschappen voor uw dagje zeilen kunt u zelf meenemen óf door ons aan boord laten bezorgen. De cateringmogelijkheden zijn zeer uitgebreid!

Waar stapt u aan boord?

Tijdens uw dagje zeilen kunt u vanaf diverse havens vertrekken én diverse havens bezoeken. Denk hierbij aan Almere, Muider-/Almeerderzand, Amsterdam, Lelystad, Edam, Den Oever, Enkhuizen, Friesland, Harderwijk, Harlingen, Hoorn, Kampen, Lemmer, Marken, Medemblik, Monnickendam, Elburg, Makkum, Urk, Volendam of bijvoorbeeld Workum.

Gerelateerde pagina's

Dagje weg I Dagje weg ijsselmeer I Dagje zeilen Friesland I Dagje zeilen Lelystad I Marker Wadden I Hollandsche Zeilvloot I Bruine vloot