Samen een dag zeilen

De knoop is doorgehakt: samen met vrienden, familie en/of collega’s heeft u besloten een dagje te gaan zeilen. Want wat is er nou leuker dan lekker uitwaaien op het water?

Bij NAUPAR kunt u kiezen uit 16 verschillende vertrekhavens en zeilen over het IJsselmeer, Markermeer of de Waddenzee. Stuk voor stuk prachtige zeilgebieden waar u een relaxte vaartocht kunt maken en geniet van een drankje en een hapje en het mooie uitzicht tijdens een bijzondere vaartocht met uw gezelschap.

Zeilen brengt ontspanning

Tijdens een dagje zeilen komt u ongetwijfeld tot rust. Geniet van het samenzijn met uw gezelschap en ervaar hoe leuk een dag op het water kan zijn. Een drankje in het dagverblijf, een goed gesprek aan dek. Of de bemanning helpen bij het hijsen van de zeilen. Aan boord van een van de zeilschepen van NAUPAR heeft u alle tijd voor elkaar en verveelt u zich niet!

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een dagje weg

Bekijk alle

Meer informatie over een dagje weg

Dagje zeilen

Een dagje zeilen: de Waddenzee

Bezoek de Waddenzee! Een ideaal vaargebied voor een ontspannen dagje zeilen. Of u nu met vrienden, familie of collega’s bent; NAUPAR zorgt hoe dan ook voor een onvergetelijke dag. Zeehonden, vissen, vogels… De Waddenzee heeft van alles te bieden. Wanneer het eb is kan het zeilschip zelfs droogvallen op het wad; maak vervolgens een wandeling of steek de barbecue aan, op de bodem van de zee.

Bezoek gezellige havensteden

Wanneer u een dagje gaat zeilen mag een bezoek aan een van de vele havenstadjes eigenlijk niet ontbreken. Rondom het IJsselmeer vindt u vele steden die uitnodigen tot een korte tussenstop. Volendam, Marken, Elburg, Amsterdam… In al deze havensteden zijn diverse activiteiten te ondernemen, zoals een bezoek aan het interessante Zuiderzeemuseum in Enkhuizen?

Een dagje zeilen inclusief eten en drinken

Een ontspannen dagje zeilen is pas écht compleet wanneer u ook de catering uit handen geeft. Uiteraard kunt u er voor kiezen om de benodigde boodschappen voor uw dagje zeilen zelf mee te nemen, de kombuis in te stappen en een heerlijke maaltijd voor uw gezelschap te bereiden. Of u maakt het u zelf gemakkelijk en kiest voor de uitgebreide cateringmogelijkheden met of zonder professionele kok. Dat wordt extra genieten en u houdt meer tijd over voor uw gezelschap.

Waar stapt u aan boord?

Tijdens uw dagje zeilen kunt u vanaf diverse havens vertrekken én diverse havens bezoeken. Denk hierbij aan Muiden, Amsterdam, Lelystad, Edam, Enkhuizen, Harlingen, Hoorn, Kampen, Lemmer, Marken, Medemblik, Monnickendam, Elburg, Makkum, Urk, Volendam of bijvoorbeeld Workum. U kunt bij NAUPAR kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens.

Daarom NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van dagjes uit op het water in Nederland. Bij NAUPAR:
  • heeft u een ruime keuze aan traditionele zeilschepen
  • bieden we schepen inclusief schipper en bemanning (vanaf 10 personen)
  • bieden we tochten voor ieder wat wils; of u nu wilt ontspannen of actief wilt meezeilen
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert het u graag
  • kunt u kiezen uit 16 verschillende vertrekhavens
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk dagje uit waar uw collega's, familieleden en/of vrienden nog lang over napraten