Zeilen vanuit of naar Lelystad

Wilt u een dagje zeilen vanuit of naar Lelystad? Stap dan samen met uw vrienden, familie en/of collega’s aan boord bij NAUPAR en beleef een ontspannen vaartocht vanuit of naar Lelystad. Geniet van uw gezelschap, de prachtige vergezichten en de vele vogels boven het schip; een onvergetelijk dagje weg.

Samen een dag zeilen rondom Lelystad

Wanneer u samen met uw gezelschap een schip van NAUPAR huurt, is dit schip gedurende de vaartocht vanuit of naar Lelystad helemaal ‘van u’. In overleg met de schipper bepaalt u zelf welke activiteiten er aan boord worden gedaan en welke route het zeilschip vaart. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit alles aan de schipper en zijn bemanning over te laten en zelf simpelweg te genieten van het uitzicht en uw gezelschap.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een dagje weg

Bekijk alle

Dagje zeilen Lelystad

Koers naar Lelystad

Wanneer u een dagje wilt zeilen naar Lelystad, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zowel op het schip als in Lelystad zelf. Op het schip, dat op dat moment tevens helemaal ‘van u’ is, is er van alles te doen. Sta achter het roer, hijs de zeilen, stippel de route uit en/of bereid een lekkere maaltijd voor in de kombuis. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om tijdens uw reis naar Lelystad puur en alleen te genieten: van het zonnetje, een lekker drankje en uw eigen gezelschap… Eenmaal in de haven van Lelystad aangekomen, loopt u direct tegen het altijd gezellige BataviaStad aan. Hier bent u zeker wel even zoet! Of bezoek de Bataviawerf, waar de 17e eeuw weer tot leven wordt gebracht! Deze werf is met name bekend vanwege de reconstructie van het VOC-schip de Batavia.

Varen vanuit Lelystad

Niet alleen een dagje zeilen naar Lelystad behoort tot de mogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om vanuit Lelystad een dagje te gaan zeilen! Bent u woonachtig in of rondom deze hoofdstad van Flevoland? Stap dan aan boord van een van onze schepen en geniet! U kunt zowel over Markermeer als over het IJsselmeer varen. Aan het Markermeer vindt u veel oudhollandse dorpen zoals Volendam en Marken. Kiest u toch voor het IJsselmeer? Maak dan een tussenstop bij een gezellig, ouderwets Fries havenstadje. Hoe dan ook: een dagje zeilen vanuit Lelystad biedt talloze mogelijkheden.

Eten aan boord

Zeilen maakt hongerig. De zeilschepen van NAUPAR zijn daarom stuk voor stuk voorzien van een kombuis (keuken) waarin u lekkere hapjes in een handomdraai heeft klaar gemaakt. De boodschappen voor uw tocht vanuit of naar Lelystad kunt u zelf meenemen, maar ook aan boord laten bezorgen. Het is maar net wat u zelf wilt. Wilt u uw gasten en uzelf eens even flink verwennen? Maak dan gebruik van de uitgebreide cateringmogelijkheden van NAUPAR en u hoeft zelf helemaal niets meer te doen!

Havens in Nederland

Niet alleen in Lelystad kunt u op de zeilschepen van NAUPAR varen. Rondom het IJsselmeer en Markermeer heeft NAUPAR maar liefst 16 afvaarthavens. Hiervandaan kunt u de leukste plekjes van Nederland ontdekken.

Gerelateerde pagina's

Dagje weg
Dagje weg ijsselmeer
Dagje zeilen
Dagje zeilen Friesland