Een avontuur voor de hele familie

Scheep in op een sierlijke driemaster en zeil naar het sfeervolle Hoorn, Volendam of Marker Wadden. Een echte aanrader voor jong en oud, voor cultuur- , shop- én natuurliefhebbers!

Dagje genieten op het water

Nog een kopje koffie of thee voordat de trossen los gaan. De zeilen worden gehesen en dan vaart het schip de haven uit. Als u wilt, mag u de bemanning helpen, maar dat hoeft niet. Zeilervaring is niet vereist, u hoeft alleen maar te genieten! En voordat we aanleggen in Hoorn, Volendam of Marker Wadden, serveren we een heerlijke broodjeslunch.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een dagje weg

Bekijk alle

Meer informatie over een dagje weg

Meer informatie over familieuitjes

Dagje weg

Op zoek naar een gezellig uitje met uw gezin, de hele familie, een groep vrienden of een stel collega’s. Het leukste dagje uit beleeft u op een traditioneel zeilschip. Het is ontspannen, afwissellend, goed verzorgd en u heeft alle tijd voor elkaar. 

Goed verzorgd

Een ontspannen dagje zeilen is pas écht compleet met een lekker hapje en drankje.Van een lekker drankje waarmee u iedereen welkom heet aan boord, tot een borrelhapje, buffet, BBQ of Walking Dinner. Bij NAUPAR is het allemaal mogelijk. Maak een keuze uit de vele cateringmogelijkheden en u bent verzekerd van een compleet verzorgde dag op het water.

Zet koers naar de Marker Wadden

Heeft u wat meer tijd en vindt u het naast een vaartocht ook leuk om iets te bezoeken? Zet dan koers naar de Marker Wadden. Deze unieke eilandengroep bestond een paar jaar geleden nog niet, is door mensenhanden gebouwd en ligt in het Markermeer. Op het hoofdeiland kunt u heerlijk wandelen, vogels spotten of de klimtoren beklimmen. Het is een echte aanrader voor uw dagje weg met familie, vrienden of collega's.

Daarom NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van dagjes uit op het water in Nederland. Bij NAUPAR:

  • heeft u een ruime keuze aan traditionele zeilschepen
  • bieden we schepen inclusief schipper en bemanning (vanaf 10 personen)
  • bieden we tochten voor ieder wat wils; of u nu wilt ontspannen of actief wilt meezeilen
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert het u graag
  • kunt u kiezen uit 16 verschillende vertrekhavens
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk dagje uit waar uw collega's, familieleden en/of vrienden nog lang over napraten