Populaire schepen met opstaphaven Muiden

Bekijk alle

Arrangementen en programmasuggesties

Bekijk alle

Bezienswaardigheden

Bekijk alle

Muiden

De vestingstad Muiden heeft een uniek gelegen jachthaven. De jachthaven van Muiden bevindt zich namelijk vlakbij het Muiderslot en tegenover de Koninklijke Nederlandse Zeil en Roeivereniging (KNZ&RV). Aan de nabijgelegen sluis vindt u het beroemde café van Ome Ko en in het centrum van Muiden zijn nog diverse andere horecagelegenheden. Ook is er een supermarktje in de buurt en een bakkerij.

Bereikbaarheid, parkeren en openbaar vervoer

Muiden is goed te bereiken met de auto. U neemt vanaf de A1 afslag 3 naar Muiden / Weesp. De schepen liggen aan de kade in het centrum.

In Muiden wordt veel parkeercapaciteit gebruikt door vergunninghouders. Voor bezoekers zijn er beperkte mogelijkheden op de parkeerterreinen Vestingplein en Muiderslot. U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats P+R Muiden, Maxisweg / hoek Weesperweg of Mariahoeveweg. Vanaf hier is het ongeveer 15 minuten lopen naar de haven.

Muiden is niet makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. U dient hiervoor een paar keer over te stappen. U pakt in Amsterdam Centraal de trein naar Weesp. Daar stapt u over op eende bus naar Muiden Centrum. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen naar de haven.

Lees meer over Muiden.