Uw sport jeugdreizen

Bij NAUPAR vindt u voor uw sport jeugdreizen zeker een geschikte bestemming! U kunt kiezen uit de gezelligste traditionele zeilschepen. Ideaal voor scholen, sportverenigingen en vele soorten jongerengroepen die op zoek zijn naar een goede accommodatie voor een leuke en leerzame reizen op het water.
Ontdek de mooiste plaatsen aan het IJsselmeer en vaar over de Waddenzee op zoek naar zeehonden.

Geschikt voor ieder budget en elke groep

Uw sport jeugdreizen mogen waarschijnlijk niet te duur zijn, dus wij vermelden graag dat er binnen elk budget veel mogelijk is! NAUPAR regelt met plezier uw activiteiten, maar het kan ook gratis, want droogvallen op het wad, een wandeling of speurtocht hoeven niets extra’s te kosten. Als u wilt, kunt u ook met één groep op twee schepen varen. Zo hebt u tijdens de sport jeugdreizen dubbel plezier en meer toezicht, want met twee schippers en twee matrozen is er natuurlijk meer begeleiding.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een jeugduitje

Bekijk alle

Sport jeugdreizen

Samen koken en voordelig boodschappen doen

Voor jongeren is het erg leuk en leerzaam om samen in de kombuis zelf een maaltijd te bereiden. 

Hoelang kunnen sport jeugdreizen duren?

De meeste kinderen willen natuurlijk zo lang mogelijk van huis en/of school zijn, maar u denkt waarschijnlijk zelf aan een (lang) weekend of (mid)week weg voor uw sport jeugdreizen. Dankzij het comfort en de gezelligheid aan boord is uw verblijf voor iedereen aangenaam. De ervaring van het zeilen zelf is vaak al voldoende voor het gevoel lang weg te zijn!

Vanuit welke haven vertrekt u?

Kies bij het regelen van sport jeugdreizen zelf de vertrekhaven die voor u het meest geschikt is. Met zestien havens rondom het IJsselmeer, aan de Waddenzee en de Friese wateren vindt u vast een haven bij u in de buurt. Uw zeiltocht kan in Amsterdam, Marken, Edam, Hoorn, Lelystad, Enkhuizen of Harlingen starten.

Gerelateerde pagina's

Scholen en jongeren I Schoolkamp I Introductiedagen I Jeugdreizen I Werkweek I Jongerenreizen I Hollandsche Zeilvloot