Uw sport jeugdreizen

Bij NAUPAR vindt u voor uw sport jeugdreizen zeker een geschikte bestemming! U kunt kiezen uit de gezelligste traditionele zeilschepen. Ideaal voor scholen, sportverenigingen en vele soorten jongerengroepen die op zoek zijn naar een goede accommodatie voor een leuke en leerzame reizen op het water.
Ontdek de mooiste plaatsen aan het IJsselmeer en vaar over de Waddenzee op zoek naar zeehonden.

Geschikt voor ieder budget en elke groep

Uw sport jeugdreizen mogen waarschijnlijk niet te duur zijn, dus wij vermelden graag dat er binnen elk budget veel mogelijk is! NAUPAR regelt met plezier uw activiteiten, maar het kan ook gratis, want droogvallen op het wad, een wandeling of speurtocht hoeven niets extra’s te kosten. Als u wilt, kunt u ook met één groep op twee schepen varen. Zo hebt u tijdens de sport jeugdreizen dubbel plezier en meer toezicht, want met twee schippers en twee matrozen is er natuurlijk meer begeleiding.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een jeugduitje

Bekijk alle

Meer informatie over schooluitjes

Sport jeugdreizen

Samen koken

Aan boord van de schepen kunnen de jongeren zelf het eten en drinken verzorgen. Alle schepen zijn voorzien van een goed uitgeruste keuken. Voor jongeren is het erg leuk en leerzaam om samen de boodschappen te doen en de maaltijden te bereiden. 

Hoelang kunnen sport jeugdreizen duren?

De meeste kinderen willen natuurlijk zo lang mogelijk van huis en/of school zijn, maar u denkt waarschijnlijk zelf aan een (lang) weekend of (mid)week weg voor uw sport jeugdreizen. Dankzij het comfort en de gezelligheid aan boord is uw verblijf voor iedereen aangenaam. De ervaring van het zeilen zelf is vaak al voldoende voor het gevoel lang weg te zijn!

De voordelen van een sport jeugdreis op een schip

  • Jullie zijn flexibel en stellen samen met de bemanning de reis samen. Laat u kunt inspireren door een arrangement.
  • U kunt kiezen uit grote en kleine schepen van luxe tot basic, met alle gemakken van thuis: een bed, een keuken, douche, toilet en gezellige ruimtes om samen te zitten.
  • Jullie hoeven maar een keer de koffers in- en uit te pakken en toch doen jullie verschillende bestemmingen aan.
  • Sportieve activiteiten op het schip en op de wal als u aanlegt in een havenplaats.

Vanuit welke haven vertrekt u?

Kies bij het regelen van sport jeugdreizen zelf de vertrekhaven die voor u het meest geschikt is. Met zestien havens rondom het IJsselmeer, aan de Waddenzee en de Friese wateren vindt u vast een haven bij u in de buurt. Uw zeiltocht kan bijvoorbeeld in Enkhuizen, Lelystad, Kampen, Amsterdam of Harlingen starten.

Daarom NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van sport jeugdreizen voor jongeren op het water in Nederland. Bij NAUPAR:

  • heeft u een ruime keuze aan traditionele zeilschepen
  • bieden we schepen inclusief schipper en bemanning (vanaf 12 personen)
  • bieden we tochten voor ieder wat wils; of u nu wilt ontspannen of actief wilt meezeilen
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert het u graag
  • kunt u kiezen uit 16 verschillende vertrekhavens
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijke sport jeugdreis waar de jongeren nog lang over napraten