Jongerenreizen op het water

Voor jongerenreizen op het water bent u bij ons aan het juiste adres. NAUPAR verhuurt grote zeilschepen voor groepen jongeren. Samen de wereld intrekken en de mooiste plekjes ontdekken. Een uitgelezen mogelijkheid daarvoor vindt u aan boord van de schepen van NAUPAR.

Nederland is het waterland bij uitstek. Bij NAUPAR maken we dan ook dankbaar gebruik van alle wateren die ons land rijk is.

Op vakantie met vrienden, de voetbalvereniging of de hele klas

Een jongerenreis is mogelijk met een eigen gekozen gezelschap of misschien wel met de hele klas. De invulling van de reis bepaalt u zelf. Meer 's avonds aan voor een nacht in de haven van Texel en spot zeehonden bij Vlieland. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de door ons samengestelde jongerenreizen.

Populaire blogs over jeugduitjes

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een schooluitje

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie voor jongerenreizen

Bekijk alle

Meer informatie over jeugduitjes

Jongerenreizen

Met meerdere schepen verdubbelt u uw plezier!

U heeft de mogelijkheid om met één groep op twee of meer schepen te varen. Door met twee kleinere schepen te zeilen verdubbelt u gewoon de fun; wat dacht u van een spannende zeilwedstrijd, bijvoorbeeld de jongens tegen de meiden? Daarbij is er, met twee schippers en twee matrozen, meer begeleiding voor uw groep.

Lang of kort

Wordt het een week of een midweek? Of toch liever iets langer of korter? Blijft u lekker op de Wadden of maakt u een reis via het IJsselmeer naar de Friese meren? En heeft u er al aan gedacht om af te meren in Amsterdam voor een bezoek aan onze bruisende hoofdstad? Waar u heen wilt en hoe u de jongerenreis indeelt kunt u in overleg met de schipper zelf bepalen.

Koken of laten koken?

Aan boord kunt u in de kombuis zelf een lekkere maaltijd bereiden. Als u echt wilt genieten van uw vakantie, kunt u er ook voor kiezen om voor u te laten koken. Er zijn talloze cateringmogelijkheden.

Havens in Nederland

Als u een jongerenreis organiseert kunt u zelf bepalen vanuit welke haven u vertrekt of welke haven u bezoekt. 

U kunt een keuze maken uit de volgende havens: Almere, Muider-/Almeerderzand, Amsterdam, Bataviahaven Lelystad, Den-Oever, Edam, Enkhuizen, Harderwijk, Harlingen, Hoorn, Kampen, Lemmer, Marken, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Elburg, Makkum, Stavoren, Urk, Volendam, Workum, Terschelling, Texel, Schiermonnikoog, Ameland of bijvoorbeeld Vlieland.