Jeugdreizen in Holland

Voor jeugdreizen in Holland is NAUPAR hét betrouwbare adres. Bij ons kunt u grote traditionele zeilschepen huren voor een geslaagde groepsvakantie. Ga met uw jeugdgroep, sportclub of schoolklas op ontdekkingsreis op het IJsselmeer of de Waddenzee. Beleef samen een onvergetelijke tijd tijdens deze spetterende zeilvakantie.

Op vakantie met jeugdgroep, sportclub of schoolklas

Tijdens jeugdreizen in Holland vaart u op een sfeervol historisch zeilschip. Wilt u ’s avonds afmeren bij een pittoresk stadje aan het IJsselmeer of bezoekt u liever één van de Waddeneilanden? Maar ook zeehonden spotten in de Waddenzee en droogvallen op een zandplaat om samen te barbecueën is favoriet bij onze jeugdreizen.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een schooluitje

  • Het was een mooie ervaring om met de hele familie vijf dagen op een schip door te brengen.

    Familie Spieß

Jeugdreizen in Holland

Meer fun met meer schepen

Door met de groep op twee of drie kleinere schepen te varen, verdubbelt u het plezier. Wat is er leuker dan een spannende zeilwedstrijd te houden? Bovendien heeft u dan meerdere schippers en matrozen en dus meer begeleiding voor uw groep.

Een ruime keuze bij Jeugdreizen Holland

Of u ontspannen vakantie wilt vieren of op studiereis gaat, bij NAUPAR kiest u zelf wat u wilt: de grootte van de groep, de invulling en lengte van de reis. Uiteraard kunt u ook kiezen voor gemak en gebruik maken van één van de  door ons samengestelde programma’s voor ‘Jeugdreizen Holland’.

Holland waterland

NAUPAR heeft ruime ervaring in het organiseren van jeugdreizen in Holland. We kunnen u daarom goed adviseren en een breed scala van mogelijkheden aanbieden. Met zestien afvaarthavens aan het IJsselmeer en de Waddenzee kunt u kiezen voor een haven bij u in de buurt. Onze adviseurs voor jeugdreizen Holland staan u graag te woord om u te helpen uw trip tot een groot succes te maken.

Gerelateerde pagina's

Scholen en jongeren
Introductiedagen
Werkweek
Jongerenreizen
Schoolreis