Jeugdreizen in Holland

Voor jeugdreizen in Holland is NAUPAR hét betrouwbare adres. Bij ons huurt u grote traditionele zeilschepen voor een geslaagde groepsreis met jongeren.

Ga met uw jeugdgroep, sportclub of schoolklas op ontdekkingsreis op het IJsselmeer, Markermeer, de Waddenzee of Friese meren en beleeft samen een onvergetelijke tijd tijdens deze spetterende zeilreis in Holland.

Op vakantie met jeugdgroep, sportclub of schoolklas

Een sfeervol historisch zeilschip is de ideale accommodatie voor een jeugdreis in Holland:
- De groep jongeren werken samen
- Het is afwisselend
- Jullie liggen elke dag in een andere omgeving
- Veel leuke activiteiten op het schip en aan de wal

Het is educatief, ontspannen en fun in een. En de jongeren maken vrienden voor het leven.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie voor jeugdgroepen in Holland

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een jongerenreis in Holland

Bekijk alle

Jeugdreizen in Holland

Bent u op zoek naar een bijzondere bestemming voor een ontspannen vakantie of studiereis met een groep jongeren? U hoeft niet ver te reizen. Het avontuur ligt immers om de hoek. In het veelzijdige Nederland, waar u met de jeugdgroep kunt zeilen op de Waddenzee, het IJsselmeer en/of de Friese meren.

Uiteindelijk gaat de trip niet om waar u heen gaat, maar vooral om wat u samen beleeft. En op een schip worden zeker onvergetelijk herinneringen gemaakt.

De voordelen van een jeugdreis op een schip in Nederland

  • Jullie hoeven niet ver te reizen en met 16 vertrekhavens is er altijd wel een haven in de buurt
  • Jullie zijn flexibel en kunnen zelf de reis samenstellen of kiezen voor het gemak van een arrangement
  • Er is een ruime keuze uit schepen; van groot tot klein en luxe tot basic.
  • Samen met de schipper bepalen jullie de route en helpen jullie mee tijdens het zeilen
  • Een schip heeft alle gemakken van thuis: een bed, een keuken, douche, toilet en gezellige ruimtes om samen te zitten.
  • De koffers hoeven maar een keer in- en uitgepakt te worden en toch doen jullie verschillende bestemmingen aan.
  • Er zijn heel veel leuke activiteiten op het schip en op de wal.

Zelf samenstellen of een arrangement

Bij NAUPAR kiest u zelf wat u wilt: de grootte van de groep, de schepen, bestemmingen, invulling van het programma en de lengte van de reis. Gaat u liever voor gemak? Maak dan gebruik van de door ons samengestelde programma’s voor ‘Jeugdreizen in Holland’.

Een ruime keuze uit schepen voor jeugdgroepen

Zoekt u een groot of een klein schip, wilt u meer comfort of toch liever basic? Bij NAUPAR heeft u de grootste keuze uit verschillende schepen. Van een klipper, tot een barkentijn, tjalk of schoener. En u kunt het zo luxe maken als u zelf wilt.
Alle schepen zijn in ieder geval voorzien van de gemakken van thuis. Zo kunt u naast het zeilen, ook samen koken in de goed uitgeruste keuken voor grote groepen, eten en spelletjes spelen in de gezellige leefruimte, slapen in de comfortabele hutten en is er alle ruimte voor leuke activiteiten zoals navigeren, zwemmen, een BBQ of bijvoorbeeld muziek maken of een disco aan dek met de groep.

Zoveel bijzondere plaatsen in Nederland te ontdekken

Op een schip bent u flexibel en kunt u alle kanten op. Of u nu ’s avonds met de groep wilt afmeren in de haven van een pittoresk stadje aan het IJsselmeer of Markermeer of toch liever gaat droogvallen op de Waddenzee bij een zandplaat om met de groep jongeren op de zeebodem te barbecueën. Het schip brengt u overal heen. Samen met de schipper bespreekt u de wensen, bekijkt u elke ochtend het weer en de mogelijkheden en bepaalt u samen de route. En het leuke is, u kunt de jongeren hierin betrekken.

Leuke activiteiten voor jongeren

Tijdens het zeilen kan de hele groep meehelpen met zeilen, navigeren en de route uitzetten. Onderweg is er bij mooi weer altijd ruimte voor een ankerstop om te zwemmen. En aan de wal valt genoeg te beleven. Een museum, een lekker strand, een speurtocht, zevenkamp, potje voetbal, fietstocht naar de vuurtoren of een kampvuur bouwen op een onbewoond eiland. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Verblijf, vervoer en vermaak in een

Het grootste voordeel van een schip is dat u in een keer klaar bent. U heeft namelijk een accommodatie, vervoersmiddel en fun in een. U hoeft niet meer de koffers in- en uit te pakken, op zoek naar openbaar vervoer of bijvoorbeeld een eetgelegenheid voor een grote groep. Met een schip heeft u alles in een en u ligt u ook nog elke dag op een andere locatie. Hoe handig is dat?

Laat NAUPAR de boodschappen doen

Heeft u geen tijd om voor een grote groep jongeren de boodschappen te doen? Wij doen het graag voor u. Wij bezorgen de boodschappen voor vertrek bij u aan boord en op het schip is voldoende bergruimte om alle (ook de door u meegebrachte spullen) op te bergen. Lekker makkelijk en zo hoeft u niet te sjouwen.

Meer fun tijdens de jeugdreis

Heeft u een grote groep? Verdubbel het plezier en vaar met meerdere schepen. Zo kunt u onderweg ook nog een leuke zeilwedstrijd tussen de groepen organiseren. Bovendien heeft u meerdere schippers en matrozen ook meer begeleiding voor uw groep.

Over NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van jeugdreizen op een traditioneel zeilschip in Holland. Wij kunnen u daarom goed adviseren over de vele mogelijkheden. Met zestien vertrekhavens aan het IJsselmeer en de Waddenzee is er altijd wel een haven bij u in de buurt. En onze adviseurs voor jeugdreizen staan u graag te woord om u te helpen bij het samenstellen van een onvergetelijke trip.

Gerelateerde pagina's

Scholen en jongeren I Introductiedagen I Werkweek I Jongerenreizen I Schoolreis