Tall Ships Race Harlingen 2022

Jaarlijks kunt u in de haven van Harlingen genieten van de internationale Tall Ships Race voor opleidingsschepen. U kunt de diverse bijzondere (zeil)schepen bewonderen. Ook aan boord stappen is een optie! Of u nu langs de kade of daadwerkelijk aan boord van een van de schepen staat; het wordt een ervaring om nooit te vergeten!

Boek uw eigen zeilschip

De lang verwachte familiereünie, een gezellig weekend weg met uw vrienden of een welverdiend bedrijfsuitje: het wordt hoe dan ook een onvergetelijke belevenis. Extra handig én voordelig: u boekt uw eigen zeilschip inclusief bemanning, zo heeft u het vervoer en de accommodatie in één!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Tall Ships Race in Harlingen 2022

Tall Ships in Harlingen

De Tall Ships Race start in Esbjerg. Daarna maken ze een stop in de haven van Harlingen. Tijdens de stop in Harlingen van 14 -17 juli in 2022 leggen de schepen aan in de oude haven van Harlingen voor ze verder varen naar Antwerpen en uiteindelijk finishen in Aalborg.

In Harlingen zijn de schepen beschikbaar voor bezichtiging. Het is het grootste internationale zeilevenement voor opleidingszeilschepen en bedoeld om jongeren kennis te laten maken met het zeilen, de historische schepen en de zee. Er zeilen bijna 100 zeilschepen mee met aan boord duizenden trainees uit ruim dertig verschillende landen.

Bekijk de schepen vanaf het water

Ook dit jaar is de kans groot dat er unieke vaartochten door de haven van Harlingen worden georganiseerd; vaartochten waar ook u van kunt genieten! Terwijl u langs de imposante Tall Ships vaart, geniet u van heerlijke hapjes en heeft u alle tijd om met uw gasten aan boord te ontspannen. Een ideaal bedrijfsuitje!

Relatiemarketing op het water

Een vaartocht tijdens de Tall Ships Race Harlingen is een perfecte gelegenheid om samen te komen met uw relaties. Nodig hen uit voor een middag op het water en geniet van luxe hapjes en drankjes, terwijl u langs de indrukwekkende Tall Ships vaart. Aan boord is tijd genoeg voor een goed gesprek met uw collega’s en/of zakenrelaties.

NAUPAR houdt u op de hoogte

Niks missen van de nieuwe ontwikkelingen omtrent de Tall Ships Race Harlingen? Houd deze pagina dan goed in de gaten. Zodra er nieuwe informatie bekend is, plaatst NAUPAR dit op deze pagina en in de nieuwsbrief. Volg ons ook op de social media kanalen Twitter en Facebook en u bent er zeker van dat u niets mist!

Gerelateerde pagina's 

Bontekoerace Hoorn I Brandarisrace Terschelling I DelfSail I Klipperrace Enkhuizen I Pieperrace Volendam I SAIL Amsterdam I SAIL Den Helder I SAIL Kampen I Tjalkenrace Medemblik I Volvo Ocean Race I Zeilwedstrijden IJsselmeer