Sail Harlingen

Jaarlijks kunt u in de haven van Harlingen genieten van de spectaculaire Tall Ships Race dat wordt georganiseerd. U kunt de diverse bijzondere (zeil)schepen bewonderen. Ook aan boord stappen is een optie! Of u nu langs de kade of daadwerkelijk aan boord van een van de schepen staat; het wordt een ervaring om nooit te vergeten!

Boek uw eigen zeilschip

De lang verwachte familiereünie, een gezellig weekend weg met uw vrienden of een welverdiend bedrijfsuitje: het wordt hoe dan ook een onvergetelijke belevenis. Extra handig én voordelig: u boekt uw eigen zeilschip inclusief bemanning, zo heeft u het vervoer en de accommodatie in één!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Tall Ships Race in Harlingen

Tall Ships in Harlingen

De vele (zeil)schepen die meedoen aan de Tall Ships Race zullen aan het eind van de race in Harlingen finishen. Ze leggen aan in de oude haven van Harlingen; een spectaculair gezicht! De schepen zijn dan ook beschikbaar voor bezichtiging. Er worden in 2018 zo’n 80 tot 100 schepen verwacht met aan boord duizenden trainees uit ruim dertig verschillende landen.

Bekijk de schepen vanaf het water

Ook dit jaar is de kans groot dat er unieke vaartochten door de haven van Harlingen worden georganiseerd; vaartochten waar ook u van kunt genieten! Terwijl u langs de imposante Tall Ships vaart, geniet u van heerlijke hapjes en heeft u alle tijd om met uw gasten aan boord te ontspannen. Een ideaal bedrijfsuitje!

Relatiemarketing op het water

Een vaartocht tijdens de Tall Ships Race Harlingen is een perfecte gelegenheid om samen te komen met uw relaties. Nodig hen uit voor een middag op het water en geniet van luxe hapjes en drankjes, terwijl u langs de indrukwekkende Tall Ships vaart. Aan boord is tijd genoeg voor een goed gesprek met uw collega’s en/of zakenrelaties.

NAUPAR houdt u op de hoogte

Niks missen van de nieuwe ontwikkelingen omtrent de Tall Ships Race Harlingen? Houd deze pagina dan goed in de gaten. Zodra er nieuwe informatie bekend is, plaatst NAUPAR dit op deze pagina. Volg ons ook op Twitter en Facebook en u bent er zeker van dat u niets mist!

Gerelateerde pagina's 

Bonte Koe Race
Brandarisrace
Delf Sail
Klipperrace
Pieperrace
Sail Amsterdam
Sail de Ruyter Vlissingen
Sail Den Helder
Sail Kampen
Tjalkenrace Medemblik
Volvo Ocean Race
Zeilwedstrijden IJsselmeer