Zeilwedstrijden IJsselmeer

Wilt u ook eens meezeilen tijdens één van de vele stoere zeilwedstrijden? De schepen uit de vloot van NAUPAR doen mee aan verschillende zeilraces.

Of u nu samen met een groep op het IJsselmeer wilt racen, op de Waddenzee of in de kop van Overijssel, met NAUPAR zeilt u mee op uw eigen schip.

Zeilwedstrijd met gezelschap

Wilt u ook met uw collega's, vrienden, familie of vereniging meedoen aan een zeilwedstrijd?

Het hele seizoen zijn er verschillende zeilwedstrijden. Vraag één van onze medewerkers naar een zeilwedstrijd in de periode dat u wilt gaan varen, of vraag online een offerte aan.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor zeilwedstrijden

Meer informatie over zeilwedstrijden

Zeilwedstrijden op het IJsselmeer

Verschillende zeilwedstrijden

De schepen bij NAUPAR doen regelmatig mee aan zeilraces voor traditionele schepen. Zo start het zeilseizoen traditioneel met de Volendammer Pieperrace en wordt het afgesloten met de Bontekoe Race in Hoorn. Onder leiding van een ervaren schipper en maat kunt u deel uitmaken van de bemanning van het schip.

Gezelligheid na de strijd

Niets brengt een groep dichter bij elkaar als een gezamenlijke strijd. Overdag wordt er dan ook hard gewerkt voor de overwinning. Maar zodra het schip gefinisht is en de zeilen opgedoekt zijn, is het tijd voor gezelligheid. Terwijl er genoten wordt van een heerlijke maaltijd, wordt er nog volop nagepraat over de afgelopen dag. In de haven is het een drukke, gezellige bedoening wanneer alle schepen aan het eind van de dag in de haven afgemeerd liggen.