Unieke ervaring

Zeilen met het hele gezin is iets wat u gegarandeerd voor altijd bij zal blijven. Het is een unieke ervaring waar de hele familie van kan genieten. Stap samen met uw partner, kinderen en eventuele overige familieleden aan boord van een authentiek, traditioneel zeilschip en beleef een onvergetelijke vaartocht.

Zeilen met het gezin

Er is iemand jarig, het jaarlijkse familieweekendje staat voor de deur of opa en oma zijn 50 jaar getrouwd.. er zijn genoeg redenen te bedenken om één of meerdere dagen te gaan zeilen met het gezin.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een familieuitje

Bekijk alle

Meer informatie over zeilen met uw gezin

Zeilen met uw gezin

Zeilervaring is niet nodig

Nog geen zeilervaring? Geen probleem! De ervaren en gediplomeerde bemanning zorgt ervoor dat u uw weg kunt vinden aan boord van het schip. U kunt er zelfs voor kiezen om de bemanning te helpen met het hijsen van de zeilen of met andere kleine huishoudelijke activiteiten. Kortom: er is genoeg te doen voor iedereen. Zeilen met uw gezin was nog nooit zo leuk!

NAUPAR helpt

Als u wilt zeilen met het hele gezin, vergt dat de nodige voorbereiding. Wat voor type schip is het meest geschikt voor uw gewenste vaartocht? Hoe zorgt u dat de veiligheid voorop wordt gesteld? En hoe lang wilt u eigenlijk gaan zeilen met uw gezin? NAUPAR kan u bij al dit soort vragen helpen.