Prachtige ervaring voor het hele gezin

Zeilen met kinderen, een prachtige ervaring voor het hele gezin. Stap samen met uw kinderen aan boord en beleef een onvergetelijke zeiltocht. NAUPAR beschikt over diverse arrangementen die zowel voor volwassenen als voor kinderen zeer geschikt zijn.

De gezinsvakantie: zeilen met kinderen

De Gezinsvakantie van NAUPAR brengt het hele gezin langs diverse pittoreske havenplaatsen. U stapt samen met andere families aan boord van een comfortabel, traditioneel zeilschip en ervaart hoe het is om te zeilen met kinderen tussen de vier en twaalf jaar oud. Kort na het opstappen krijgt u, samen met uw kinderen, een zeilinstructie waarna de trossen los gaan. Zeilen met kinderen was nog nooit zo leuk!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een familieuitje

Bekijk alle

Meer informatie over zeilen met uw gezin

Zeilen met kinderen

Fiets-vaarvakanties

Fietsen en zeilen met uw kinderen; de Fiets-vaarvakanties van NAUPAR zijn gegarandeerd een succes. Dit oer-Hollandse concept is niets meer of minder dan een perfecte combinatie tussen een fiets- en vaarvakantie. Kom aan boord en geniet van het fietsen en zeilen met uw kinderen.

Veiligheid

Wanneer u ervoor kiest om te gaan zeilen met kinderen, staat de veiligheid aan boord van het schip voorop. Al onze schepen beschikken over (kinder)zwemvesten, geef het gewicht van uw kind aan ons door en wij zorgen voor het juiste zwemvest. Zo hoeft u zich tijdens het zeilen met uw kinderen nergens zorgen om te maken.