• NAUPAR.nl in een nieuw jasje!

  Een paar dagen weg in eigen land met een zeilschip is voor veel Nederlanders een onbekend gegeven. Wat zijn de mogelijkheden en de bestemmingen? Zeilrederij NAUPAR| nautische partners laat iedereen graag een hele wereld van spannende, leuke, ontspannen en leerzame zeiltochten en bestemmingen ontdekken, aan boord van haar 100 traditionele zeilschepen die afvaren uit wel 16 verschillende havens. Met een nieuwe website, wilt NAUPAR het publiek laten kennismaken met de mogelijkheden aan boord van een zeilschip. Vanaf 2 oktober 2009 jongstleden is deze nieuwe website online.

 • Open top trouwlocatie route

  Trouwen-Bruidsboeket-700X300

  Helaas is dit evenement afgelopen. Op zondag 30 september 2011 organiseert Toptrouwlocaties.nl een open Top Trouwlocatie Route. NAUPAR zal ook deel uitmaken van deze inspirerende route om iedereen die op zoek is naar de ideale trouw- en feestlocatie alvast te laten ervaren hoe het voelt om in het huwelijksbootje te stappen. Tijdens deze dag zullen de Abel Tasman en de Stedemaeght open zijn, zodat bruidsparen deze prachtige zeilschepen kunnen bezichtigen.

 • NAUPAR breidt aanbod trouwlocaties uit

  Bij het live gaan van de nieuwe website op 13 augustus 2012, heeft NAUPAR het aanbod van trouwlocaties op het water uitgebreid met een nieuwe stad. Vanaf nu kunnen bruidsparen elkaar het jawoord geven aan boord van een authentiek schip gelegen in de haven van Harlingen, maar ook op het drooggevallen Wad in de Waddenzee.

 • Oldtimerdag 2012

  Op 17 juni is de Nationale Oldtimerdag. Naast de bijzondere automobielen kunt u tijdens de Nationale Oldtimerdag in de Bataviahaven ook een aantal van onze schepen bezoeken. Liefhebbers van originele voertuigen genieten vast ook van geweldige vaartuigen! Dus hebt u altijd al eens een traditioneel zeilschip van binnen willen bekijken, dan is dit uw kans.

 • Beleefgids IJsselmeer – Waddenzee: gratis app voor watersportrecreant

  Vanaf nu kunnen bezoekers van de IJsselmeer- en Waddenzeeregio gebruikmaken van een nieuwe applicatie: de Beleefgids IJsselmeer-Waddenzee. Met behulp van diverse gebruiksvriendelijke zoekmethoden vinden waterrecreanten in deze drukbezochte regio dankzij deze interactieve app nuttige informatie over bezienswaardigheden, horecagelegenheden en winkels. Hiermee speelt de Beleefgids in op de wensen van hedendaags.

 • Gemeenteraad Kampen zegt 'ja' tegen trouwen aan boord van een zeilschip

  Trouwen-Bruidsboeket-700X300

  Op 29 maart 2012 jongstleden heeft de gemeenteraad van Kampen akkoord gegeven op de uitbreiding van het aantal trouwlocaties in de stad. NAUPAR speelt hier direct op in door het aanbieden van een trouwlocatie op het water. Aan boord van een authentiek schip gelegen in het centrum van Kampen kunnen bruidsparen elkaar vanaf nu het jawoord geven.

 • Het NAUPAR Ervaarweekend 2012 was een succes!

  In het weekend van 14 en 15 april vond alweer het vierde Ervaarweekend plaats. Ruim 150 docenten en groepsbegeleiders uit Nederland, België en Duitsland namen deel aan deze zeiltocht over het IJsselmeer. Een weekend zeilen, waarbij het vooral ging om zelf te kunnen ervaren hoe het is om een school- of andersoortige groepsreis aan boord van een schip te maken. Bijkomstig was het natuurlijk ook een erg prettig en gezellig verblijf met collega-leraren.

 • NAUPAR laat docenten spelen

  In het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 april 2012 zullen ruim 70 docenten deelnemen aan het Ervaarweekend dat NAUPAR jaarlijks organiseert. Naast zeilen, ervaringen uitwisselen en gezellig samenzijn, staat er elk jaar een bijzondere activiteit op het programma. Dit jaar is dat een GPS spel in het pittoreske Hoorn.