• NAUPAR speelt in op reistrends

  Een internationale reisorganisatie heeft op basis van een uitvoerig brononderzoek voorspeld, dat één van de belangrijkste reistrends voor 2012 de rustige, natuurlijke én comfortabele vakantie is. Daarbij is het genieten van een pure ervaring belangrijk. Door het drukke leven dat vele Nederlanders leiden, is vrije tijd schaars geworden. NAUPAR, de samenwerkingsorganisatie van drie zeilrederijen, haakt in op deze trends door het bieden van speciale comfortweekenden en steeds meer schepen met een Green Key keurmerk.

 • Bijzondere datum vraagt om bijzondere trouwlocatie

  Bijzondere datum vraagt om bijzondere trouwlocatie

  Op woensdag 29 februari 2012 zal een bruidspaar elkaar het jawoord geven aan boord van het zeilschip Abel Tasman. Deze driemaster is met een lengte van 50 meter, een breedte van bijna 7 meter, en 9 zeilen met een zeiloppervlakte van totaal 600 m2 een flinke verschijning. Het schip maakt deel uit van de zeilvloot van NAUPAR, nautische partners en werd speciaal voor de gelegenheid overdekt.

 • Batavia Winter Fair – geniet van winters vermaak rond de Bataviahaven

  In het weekend van 17 en 18 december 2011 vindt de eerste editie van de Batavia Winter Fair plaats. Het belooft een gezellig en veelzijdig winterevenement te worden in en rond de Bataviahaven in Lelystad. Op beide dagen staan er meer dan veertig kramen vol kerstspullen en nautische koopjes. Natuurlijk zullen de koek- en zopiekramen, en die met oliebollen, poffertjes, snert en glühwein niet ontbreken. Ook voor kinderen is er genoeg te zien en te doen; onder leiding van de plaatselijke scoutingvereniging brood of pannenkoeken bakken op open vuur of meedoen aan een speurtocht.

 • Grote groep uit Stade weer het water op met NAUPAR

  Deze week vaart de grote jeugdgroep uit Stade weer op een aantal schepen van NAUPAR voor een mooie tocht over het water. Meerdere keren per jaar organiseert de Evangelische Gesamtverband een zeiltocht voor haar jeugd en ook dit najaar doet een gedeelte van de groep een aantal havens rondom het IJsselmeer aan.

 • Weddingplanners in de Bataviahaven in Lelystad

  Vorige week stroomde de haven in Lelystad vol met Weddingplanners uit alle hoeken van Nederland. Er werd geborreld, gevaren en zelfs getrouwd. Ook de zon liet zich van zijn beste kant zien, zodat het een mooie middag en avond werd.

 • Zeilschool op het water met Krekt Sailing en de Nieuwe Liefde

  Nieuwe Lifde zeilend

  Net als voorgaande jaren kan men ook dit jaar weer in het hoogseizoen een bijzondere week zeilles nemen bij Krekt Sailing. Zeilschip de Nieuwe Liefde, dient tijdens deze periode als hotel voor de cursisten van Krekt Sailing. Een unieke accommodatie die van de zeilles een onvergetelijke ervaring maakt.

 • Winnaars de lucht in met NAUPAR!

  Prijsactie luchtballon naupar

  NAUPAR is blij met haar volgers en laat dat graag merken. Daarom hebben we onlangs een ballonvaartocht verloot onder onze volgers. Vrijdag was het dan zover. De twee winnaars, Bas Kulderij en Marga Marree maakten deze bijzondere vaartocht door de lucht! Bekijk hier een aantal foto's van deze luchtballonvaart.

 • Grote groep bezoekt Bataviahaven Lelystad!

  Drukte in de Bataviahaven in Lelystad gistermiddag. 16 Zeilschepen uit de vloot van NAUPAR met aan boord 425 jongeren meerden aan het eind van de middag af in de haven. De groep, de Evangelische Jugend Wesermunde - Süd uit Duitsland, maakt een week lang een tocht over het Nederlandse water, waarbij samenzijn en lessen centraal staan.

 • Gratis meevaren tijdens de opstapdagen in Batavia!

  In Batavia in Lelystad valt een hoop te beleven voor het hele gezin. Door een bezoek aan een museum te combineren met een dagje shoppen zal niemand zich vervelen! Maar echt ontspannen doe je in Batavia tijdens de Opstapdagen van NAUPAR! Waai deze zomer eens even helemaal uit en vaar gratis mee op een traditioneel zeilschip van NAUPAR.