• NAUPAR speelt in op tekort vakantiehuisjes Terschelling met Kerst

  De helft van de Nederlanders gaat de kerst het liefst met het gezin weg. Terschelling is daarbij een favoriete bestemming. Helaas is het aanbod van vakantiehuisjes op Terschelling niet toereikend voor de kerstdagen. Wie een paar dagen op het Waddeneiland wil doorbrengen, vist vaak achter het net. Om toch de feestdagen op het rustige Terschelling door te kunnen brengen, biedt NAUPAR een oplossing!

 • Samenwerken, leren en een bijzondere kerkdienst

  In oktober 2010, vaarden 12 schepen over het IJsselmeer met aan boord een grote groep Duitse jeugd uit Stade, de Evangelische Gesamtverband. Al jaren organiseert de gemeenschap deze bijzondere reis die meer is dan zomaar een tocht op het water. De verschillende groepen jeugd verdeeld over de verschillende schepen hebben deze week een inspirerend programma!

 • 20.10.2010, een bijzondere dag

  Net als zondag 10-10-10 is vandaag een dag met nog zo"n bijzondere datum, namelijk 20-10-2010. Een gewone woensdag voor de meesten van ons, maar voor sommigen een bijzondere datum met een bijzondere betekenis.

 • NAUPAR verwelkomt internationale docenten tijdens Ervaarweekend

  Afgelopen weekend organiseerde NAUPAR het Ervaarweekend. Vele Nederlandse en Duitse docenten verzamelden in de haven voor een zeiltocht over het IJsselmeer. Er was veel belangstelling voor dit informatieve maar zeker ook gezellige weekend, waardoor er een vloot van vier schepen koers zette naar Enkhuizen.

 • Prachtige Drie Steden Race tijdens de Klipperrace 2010!

  Zaterdagochtend, 9.00 uur. De bemanning van de Bontekoe is er klaar voor. De strategie is bepaald en de teams van het voor-, midden- en achterdek weten wat ze moeten doen. Licht gespannen gezichten worden afgewisseld door lachende bemanningsleden. Dan gaan de trossen los en wordt er uitgevaren richting het startveld in het Krabbersgat.

 • Geslaagd SAIL Amsterdam 2010!

  Sail-amsterdam-2015-700X300

  Dit evenement is helaas afgelopen. Het ultieme nautische evenement van Europa zit er weer op. Na vijf dagen muziek, activiteiten en honderdduizenden bezoekers op en rond het water, kiezen de Tall Ships weer het ruime sop om de Tall Ships Race te vervolgen. Ook de schepen uit de vloot van NAUPAR keren na vele gezellige tochten weer huiswaarts.

 • Drie extra schepen van NAUPAR naar SAIL Amsterdam 2010

  Sail-amsterdam-2015-700X300

  Helaas is dit evenement afgelopen. NAUPAR is trots drie extra schepen aan de officieel deelnemende schepen aan SAIL Amsterdam 2010 te mogen toevoegen. Hiermee komt het totaal aantal officieel deelnemende schepen van NAUPAR op 27. Het vijfjaarlijkse evenement SAIL Amsterdam, dat in 2005 meer dan een miljoen bezoekers trok, vindt dit jaar van 19 tot en met 23 augustus plaats.

 • NAUPAR met grootst aantal deelnemende schepen naar Sail Amsterdam 2010

  Sail-amsterdam-2015-700X300

  Helaas is dit evenement afgelopen. Dit jaar vindt SAIL Amsterdam weer plaats. Een bijzonder evenement waar elke editie duizenden mensen op afkomen. NAUPAR neemt al sinds het begin van SAIL Amsterdam deel aan dit bijzondere evenement en dit jaar zijn zij zelfs de rederij met het grootst aantal officieel deelnemende schepen.

 • Nieuws I De pers in Batavia!

  Donderdag 28 mei bracht veel pers een bezoek aan Batavia. Stichting Batavia Promotie organiseerde namelijk een persdag en nodigde hier verschillende Duitse, Nederlandse, toeristisch & watersport gerelateerde pers contacten voor uit. Na een hartelijk welkom door Querine van Osch en een lekker kopje koffie en thee, werd er begonnen aan een bijzonder programma waarbij de veelzijdigheid van het gebied getoond werd.

 • Bataviahaven en Zierikzee best gewaardeerde charterhavens

  Lelystad haven Markermeer IJsselmeer kantoor NAUPAR

  De Bataviahaven in Lelystad en de haven van Zierikzee zijn met een rapportcijfer van 8,3 de best gewaardeerde charterhavens van ons land. Dat heeft de BBZ na onderzoek onder 26 havens bepaald. Als eersten kregen de havenmeesters van charterhavens vorige week in Harlingen de cijfers onder ogen en binnenkort wil BBZ-directeur Jaap Baalbergen de brochure De Haven - waar het onderzoek onderdeel van is - ook uitreiken aan een havenwethouder. 'We willen het slechtste jongetje van de klas graag helpen het beste te worden en we hopen dat dit bij de herinrichting van een haven een bron van inspiratie is.