• Gratis meevaren tijdens de opstapdagen in Batavia!

  In Batavia in Lelystad valt een hoop te beleven voor het hele gezin. Door een bezoek aan een museum te combineren met een dagje shoppen zal niemand zich vervelen! Maar echt ontspannen doe je in Batavia tijdens de Opstapdagen van NAUPAR! Waai deze zomer eens even helemaal uit en vaar gratis mee op een traditioneel zeilschip van NAUPAR.

 • Schepen van NAUPAR te zien tijdens Harlinger Vlootdag 2011

  Zaterdag 9 april 2011 zal er in Harlingen ter ere van het nieuwe zeilseizoen de Harlinger Vlootdag plaatsvinden. Tijdens de Harlinger Vlootdag zullen onder andere de schepen van NAUPAR toegankelijk zijn voor publiek. Van 11.00 uur tot 17.00 uur kan iedereen de Bruine Vloot van dichtbij bewonderen.

 • Met NAUPAR nu ook overtocht voor dagjesmensen

  Deze zomer vaart de Stedemaeght een veerdienst tussen Lelystad en Hoorn. De kans voor dagjesmensen om zelf eens mee te varen op een traditioneel zeilschip. Het is overigens niet voor het eerst dat NAUPAR een dergelijke veerdienst aanbiedt. Ook aan boord van de Willem Barentsz kan men deze zomer weer een bijzondere oversteek maken tussen Enkhuizen en Urk.

 • Zeilschepen in Zwartsluis openen deuren voor publiek

  Wie altijd nieuwsgierig was naar wat de oude zeilschepen van NAUPAR in de haven van Zwartsluis eigenlijk doen, kan nu zijn kans grijpen. Tijdens de opendag op19 maart 2011, krijgt u niet alleen antwoorden, maar bovendien een flinke dosis gezelligheid. De scheepsluiken staan open tussen 10.00 en 17.00 aan de Handelskade.

 • Nieuw schip voor de Sint in Zwartsluis!

  Sinterklaas doet dit jaar een schependans! Na zijn pakjesboot 12 ingeruild te hebben voor de Stedemaeght, kiest hij nu voor de Avondrood! Op zaterdag 20 november 2010 zal Sinterklaas een bezoek brengen aan Zwartsluis.

 • Trouwen in Amsterdam op het water met NAUPAR

  Trouwen-Bruidsboeket-700X300

  Sinds kort is het mogelijk om in Amsterdam op de schepen van NAUPAR te trouwen. De schepen van NAUPAR zijn namelijk benoemd tot officiële trouwlocatie van de gemeente. Hiermee is het bestaande aanbod van trouwlocaties in Amsterdam uitgebreid en hebben bruidsparen nu ook de keus om op het water, aan boord van een traditioneel zeilschip, elkaar het Ja-woord te geven.

 • Het groene hart van NAUPAR

  Het uitputten van natuurlijke bronnen, het opwarmen van de aarde, zaken die mensen steeds meer bezig houden. We willen onze verantwoordelijkheid nemen; onze CO2 uitstoot beperken en waar dat kan compenseren. Bij NAUPAR hoeft een welverdiende vakantie niet gecompenseerd te worden. Want bij zeilen komen geen chemische processen kijken en worden er geen gassen uitgestoten. Je wordt voortbewogen door de wind. Zeilen is groen.