Maak uw medewerkers of relaties gelukkig met een incentive

Maak uw medewerkers of relaties gelukkig met een incentive

Hebben uw medewerkers hard gewerkt en verdienen ze wel een mooie beloning? Of wilt u uw relaties verrassen? Ga dan voor een beleving! Want uit onderzoek van drie psychologen blijkt dat mensen gelukkiger worden van een beleving dan van (weer meer) spullen [1].

Elizabeth Dunn (British Columbia), Daniel Gilbert (Harvard) en Timothy Wilson (Virginia) hebben een literatuuronderzoek gedaan, waaruit blijkt dat mensen het allergelukkigst worden als een cadeau aan de volgende criteria voldoet:

  • voorpret
  • genieten van nieuwe dingen
  • tijd doorbrengen met vrienden en familie
  • goede herinneringen

Daarom adviseren zij om ervaringen cadeau te doen, in plaats van spullen. En ons advies: investeer in een gezellig, inspirerend en dynamisch bedrijfsuitje op één van onze schepen! Dat voldoet zeker aan alle bovengenoemde criteria.

Voorpret

Niets leuker dan de voorpret van een (meerdaags) bedrijfsuitje! U kunt uw medewerkers of relaties laten meebeslissen over de bestemming van de reis, maar u kunt ze ook verrassen. Spannend is het hoe dan ook! Want samenwerken op een kantoor is niet hetzelfde als samen honderden vierkante meters zeil omhoog hijsen. En wat gebeurt er als de wind flink toeneemt? Welke collega of relatie heeft de beste zeebenen?

Genieten van nieuwe dingen

Voor sommige medewerkers of relaties is het zeilen zelf al een nieuwe belevenis. Maar ook voor ervaren zeilers is een groot schip, bijvoorbeeld een stoere driemaster, toch echt andere koek dan het vijftien meter lange zeiljacht waarop ze normaal varen. Bovendien hebben wij ontzettend veel (all-inclusive) arrangementen, om de tocht nog leuker, spannender of sportiever te maken. Vrijwel alles is mogelijk: zeilen in combinatie met een stadswandeling, een bootcamp, een barbecue, een workshop koffie of cocktails maken, of een snelle tocht op een RIB-boot (Ridgid Inflatable Boat) en nog oneindig veel meer leuke activiteiten!

Tijd doorbrengen met collega’s of relaties

Ok, toegegeven, in het onderzoek gaat het om tijd doorbrengen met vrienden of familie. Maar wij denken dat het minstens zo leuk en nuttig is om te investeren in een goede band met collega’s of relaties. Tenslotte ziet u die soms vaker dan uw familie of vrienden…

Goede herinneringen

Nou, dat moet wel lukken op onze schepen. Als u een paar onvergetelijke dagen beleeft, dan leidt dat zeker tot goede herinneringen. Want een gezamenlijk avontuur verbindt uw medewerkers of relaties en creëert ook gezamenlijke herinneringen. Grote kans dat er in de bedrijfskantine nog vaak wordt nagepraat en gelachen over collega X die een bootcamper in hart en nieren bleek te zijn en collega Y die haast zelf in de mast hing tijdens het hijsen van de zeilen. Kortom, een (all-inclusive) arrangement van NAUPAR is de moeite waard!

Meer informatie over bedrijfsuitje op een driemaster

Wij helpen u graag bij het samenstellen van een bijzonder programma voor deze speciale dag met collega's of relaties. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact op met een van onze medewerkers, zij informeren u graag verder over de vele mogelijkheden.
 

[1] Bron: de Correspondent,Waarom je beter ervaringen cadeau kunt geven dan spullen, 4 januari 2017