NAUPAR blikt terug op succesvolle Hanzedagen

Lelystad, 19 juni 2017 – Het weer zat mee, oude tijden herleefden en vele (internationale) bezoekers stapten aan boord van de authentieke schepen van NAUPAR. Het nautische bedrijf blikt terug op een succesvolle editie van de Hanzedagen, die van 15 tot en met 18 juni in Kampen plaatsvonden.

 

Terugblik

"Gasten voeren mee over de IJssel, genoten op het dek van een lunch, barbecue of borrel en brachten in sommige gevallen zelfs de nacht door in een sfeervolle kajuit. Een leuk dagje uit of in een sfeervolle ambiance netwerken? We boden het allemaal," vertelt Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR.

 

Veertien schepen

NAUPAR, gespecialiseerd in het organiseren van grote nautische evenementen en vaartochten voor zakelijke evenementen, was in Kampen aanwezig met maar liefst veertien schepen. De authentieke zeilschepen trokken veel bekijks en de opvarenden waren enthousiast.

"Bij ons aan boord konden de mensen even ontsnappen aan de drukte op de kade", vertelt Pouwel Slurink. Hij laat weten dat honderden bezoekers al maanden van tevoren een plekje op de schepen hadden gereserveerd. "Maar ook tijdens het evenement wist NAUPAR vele vaartochten, barbecues en lunches te verkopen."

 

Hanzedagen 2030

De bijzondere schepen zeilen op dit moment weer terug naar de verschillende thuishavens, om gereedgemaakt worden voor een volgend event. De enthousiaste medewerkers van NAUPAR kijken stiekem alweer uit naar de Hanzedagen in Harderwijk. "Deze vinden in 2030 plaats. Het duurt nog even, maar ook dan hopen we de bezoekers weer een unieke ervaring aan te kunnen bieden."