De zevende editie van SAIL Kampen komt er aan

SAIL Kampen zevende editie met Pasen in 2024

Nog niets te doen met Pasen? Ga net als de Stedemaeght, Willem Barentsz, Soeverein en Linde naar Kampen en geniet van nog veel meer historische schepen die daar liggen afgemeerd aan de kade tijdens SAIL Kampen. Een geweldig maritiem spektakel voor jong en oud dat dit jaar voor de zevende keer plaatsvindt in de haven en door de hele binnenstad van deze prachtige Hanzestad aan de IJssel.

Van vrijdag 29 maart tot en met maandag 1 april 2024

Er is van alles te doen tijdens SAIL Kampen. Zo kun je op vrijdag aan het einde van de middag genieten van een indrukwekkende vlootschouw met verschillende historische zeilschepen die onder volle zeil de haven van Kampen aanlopen. In de stad zijn diverse activiteiten en evenementen. Je kunt meevaren met verschillende schepen, er zijn demonstraties van oude ambachten en optredens van shantykoren en muzikanten. Daarnaast is er ook een gezellige braderie en zijn er verschillende eetkraampjes waar je kunt genieten van lekkernijen.

Jon van Dijk maakte met een drone deze prachtige beelden van de opening in 2018:

Kleine bijdrage

De zevende editie van SAIL Kampen in 2024 belooft nog groter en spectaculairder te worden dan ooit tevoren. Met meer schepen, meer activiteiten en meer bezienswaardigheden is er voor iedereen wat te beleven. Voor slechts 7,50 euro per persoon heb je alle dagen toegang tot het festivalterrein en kun je onder andere ook de Stedemaeght, Willem Barentsz, Soeverein en Linde bezichtigen. Bekijk het hele programma op de website van visitkampen.

Mis het niet

Kom tijdens Pasen naar SAIL Kampen en dompel je onder in de maritieme sfeer van dit unieke evenement. Geniet van de prachtige schepen, de gezellige drukte en de heerlijke hapjes en drankjes. SAIL Kampen is een must-visit voor iedereen die van zeilen, schepen, geschiedenis, avontuur en gezelligheid houdt .

Een andere keer meevaren op een historisch zeilschip?

Bekijk ons uitgebreide aanbod, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden op een van de schepen.

Meer lezen?

Dit kun je doen in Kampen I Wat is een Tallship? I Organiseer een bedrijfsuitje op het water I Tips voor organiseren uitje met je familie I 5 mooie bestemmingen in de natuur I Zo kun je droogvallen met een platbodem