Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Amsterdam

Amsterdam vanaf het water
Onze prachtige hoofdstad Amsterdam staat bij menig buitenlandse toerist hoog in het vaandel. Maar wist u dat deze wereldstad Nederlanders ook veel te bieden heeft? Bekijk Amsterdam eens van een andere kant en stap samen met uw gezelschap aan boord van een van onze zeilschepen, sloepen of salonboten. Amsterdam ervaren vanaf het water; dat is pas uniek!

Varen op de grachten met salonboot of sloep
De historische Amsterdamse grachten zijn prachtig om te zien. Ze behoren zelfs – tezamen met de omringende grachtenpanden – tot het cultureel erfgoed van Nederland. Het is nog mooier als u er met een luxe sloep of comfortabele salonboot op vaart. De professionele schipper vaart u en uw gezelschap naar de mooiste plekjes van Amsterdam terwijl u geniet van diverse hapjes en drankjes. Een heerlijk ontspannen uitje.

Varen op het IJ met een zeilschip
Varen op het Amsterdamse IJ is een ervaring die u lang zal bijblijven. Wanneer u op dit water in onze hoofdstad vaart, zult u uw ogen uitkijken: het EYE Filmmuseum, het Muziekgebouw aan ’t IJ, het Science Center NEMO en het klassieke Lloyd Hotel. Vanaf het schip heeft u een prachtig uitzicht, van de grootste havens in het westen tot aan de bedrijvigheid nabij het Centraal Station. U kunt afvaren van de Sumatrakade, de Houthaven of de Zouthaven.