Arrangementen en programmaidee├źn van en naar Den Helder

Bezienswaardigheden in Den Helder

Den Helder

Jachthaven Willemsoord bevindt zich aan het terrein van onder andere het Marinemuseum en Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers. Er ligt een breed, promenade-achtig voetpad langs de haven met aan de overzijde een vrij drukke weg, die leidt naar de veerbootterminal van de boot naar Texel. Kinderen kunnen zich uitleven in het speelparadijs, er is een bioscoop, een theater en een casino, diverse leuke winkels met een breed assortiment, en voor een hapje of drankje kunt u terecht bij de vele horecagelegenheden.

Bereikbaarheid

Vanaf open zee is jachthaven Willemsoord goed via de Zeedoksluis te bereiken en kan tevens vanaf het Noord-Hollands kanaal, via de Koopvaardersbinnenhaven en het Dokkanaal, worden bereikt. Het station van Den Helder bevindt zich op ongeveer 15 tot 20 minuten lopen van de jachthaven en de bus (lijn 28) stopt vlakbij. Willemsoord is tevens goed bereikbaar met auto.

Parkeren

Op het parkeerterrein van Willemsoord Zuid kunt u parkeren.

Beschikbare schepen

Bent u nog op zoek naar een prachtig schip dat u naar Ameland kan brengen? Bekijk dan onze beschikbare schepen. Volop keuze bij NAUPAR!