Populaire schepen met opstaphaven Lelystad

Bekijk alle

Arrangementen en programmasuggesties

Bekijk alle

Bezienswaardigheden

Bekijk alle

Lelystad Bataviahaven

Haven Lelystad

Centraal gelegen aan de oostkant van het IJsselmeer en het Markermeer ligt Lelystad. De moderne Batahaviahaven in Lelystad is één van de thuishavens van de NAUPAR schepen.

Vanaf deze locatie heeft u een perfecte uitvalsbasis voor een tocht met onze zeilschepen. De haven is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Vanaf het station rijdt er een stadsbus naar de haven. U kunt met uw auto tot op de haven komen, waar u kunt laden en lossen.

In de buurt van de haven zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen. De VOC garage is het meest dichtbij, deze is alleen te gebruiken voor dagtochten.

Voor lang parkeren is een speciale parkeerplaats, naast Bataviastad.

Faciliteiten in de haven van Lelystad

Op de haven is een BBQ-eiland waar u gebruik van kunt maken. Rondom de haven vindt u verschillende restaurants. De supermarkten bevinden zich in de nabijgelegen woonwijken op een half uurtje wandelen.

Over Lelystad

Rondom Bataviahaven zijn een paar leuke en bijzondere bezienswaardigheden zoals Batavia Stad Fashion Outlet en Batavialand waar u een replica vind van het VOC schip de Batavia en leert over het ontstaan van Flevoland.