Personeelsuitjetip: dagje zeilen

Ga tijdens het personeelsuitje een dagje zeilen! Aan boord van een authentiek zeilschip heeft uw personeel ongetwijfeld een leuke dag op het water. Zit het weer niet mee? Kom dan samen in het dagverblijf, speel een spel en geniet van een uitgebreid buffet. Volop mogelijkheden!

Actief of ontspannen

Voor personeelsuitjes is zeilen een geschikte activiteit, omdat iedereen aan boord van een schip zijn of haar eigen gang kan gaan. Bent u graag actief bezig? Meld u bij de bemanning en u wordt omgetoverd tot heus bemanningslid. Liever wat rustiger aan? Neem dan plaats aan dek en geniet van de adembenemende vergezichten.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

Meer informatie over personeelsfeesten

Personeelsuitje zeilen

Geniet van een smakelijk maal

Tijdens uw personeelsuitje zeilen kunt u ervoor kiezen om gezamenlijk te genieten van een overheerlijk diner. Indien gewenst kunt u deze zelf in de kombuis bereiden! Of neem een professionele chef-kok mee aan boord, het is maar net wat u wilt. NAUPAR verzorgt graag uw catering en heeft daarom verschillende arrangementen samengesteld.

Hoelang gaat u met uw collega's zeilen?

Hoelang u tijdens het personeelsuitje precies gaat zeilen, is geheel aan uw collega’s en u om te bepalen. Wordt het een hele (mid)dag, een avond of overweegt u misschien een vaartocht van twee of drie dagen? In dat laatste geval bieden de hutten u een comfortabel bed voor de nacht. Praat ’s avonds gezellig met uw collega’s bij over de bijzondere dag op het water, laat u in slaap wiegen door de golven en vaar de volgende dag weer uit voor nóg een dag op het water!

Altijd een haven in de buurt

Met zestien havens rondom het IJssel- en Markermeer, aan de Friese wateren en aan de Noordzeekust, start u uw personeelsuitje zeilen hoe dan ook vanuit een voor u geschikte haven. Denk bijvoorbeeld aan Enkhuizen, Lelystad, Hoorn, Kampen, Monnickendam of Harlingen.

Daarom uw personeelsuitje bij NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van personeelsuitjes op traditionele zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • bieden de tochten voor ieder wat wils; van actief meehelpen tot lekker genieten van een hapje en drankje en het uitzicht
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert de groep graag de kneepjes van het zeilen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijke reis waar uw zakenrelaties nog lang over napraten