Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 • Personeelsuitje zeilen

Personeelsuitje zeilen

Bent u op zoek naar een personeelsuitje zeilen? Denk dan eens aan een personeelsuitje zeilen! Aan boord van een authentiek schip heeft uw personeel geheid een ontspannen dag op het water.

En houdt u meer van wat actie? Meehelpen met het hijsen van de zeilen mag sowieso!

Iedereen vermaakt zich

Een zeiltocht is voor velen het ideale uitje. Voor mensen die liever aan dek een fijn plekje opzoeken om eens bij te kletsen, maar ook voor iedereen die graag actief bezig is. En zit het weer niet helemaal mee dan kunt u in het dagverblijf benedendeks uw welkomstwoord doen, gezellig bijeenkomen om een spel te doen en om te proeven van smakelijk eten en drinken. Uw personeelsuitje zeilen zal uw collega’s zeker vermaken.

Geniet van een smakelijk maal

Tijdens uw uitje op het water kunt u er voor kiezen om gezamenlijk in de kombuis een smakelijk diner te bereiden. Samen koken is altijd erg gezellig! Of wilt u zich tijdens het personeelsuitje zeilen culinair laten verwennen? NAUPAR verzorgt graag uw catering. Maak een keuze uit onze cateringarrangementen en zorg dat iedereen geniet van alle heerlijke gerechten.

Hoelang gaat u met uw personeelsuitje zeilen?

Wilt u met uw personeelsuitje zeilen een hele dag, een middag of avond aan boord verblijven? Of blijft u graag nog wat langer op het schip? Verleng dan uw uitje met een overnachting aan boord. De hutten bieden u een comfortabel bed voor de nacht. Zo kunt u ‘s avonds gezellig met uw collega’s in de haven napraten over de dag. En de volgende dag vaart u uit voor een nog dag op het water.

Vertrek vanuit een haven in de buurt

Met zestien havens rond het IJssel- en Markermeer, aan de Friese wateren en aan de Noordzeekust start u uw personeelsuitje zeilen vanuit een voor u geschikte haven. Start uw zeiltocht in Enkhuizen, Lelystad, Hoorn, Kampen, Monnickendam of Harlingen.

per pagina
4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 1. Vanaf 45 personen 2 tot 5 uur

  Een bootcamp is niet alleen competitie. Het is ook elkaar motiveren, doorzetten, grenzen verleggen én heel veel plezier maken! Na anderhalf uur bootcamp bent u ongetwijfeld toe aan ontspanning. En dat is ...

 2. 10 - 35 personen dagtocht

  Amsterdam

  Kom aan boord van de Ivan Frank, Amsterdams best uitgeruste sloep. De boot werd in 1964 in Rusland gebouwd om te dienen als reddingssloep bij het fameuze cruiseschip ‘MS Ivan Franko’. Inmiddels is de Ivan Frank gehe...
  Toiletten: 1
  Sterren: 5

  1,5 uur:€ 315    

  2 uur:€ 420

  3 uur:€ 630

   

   
 3. 4 - 12 personen dagtocht

  Amsterdam

  Stap aan boord van de comfortabele, volledig elektrische Bright Boat en geniet van een ontspannen vaartocht door Amsterdam en omgeving.

  1,5 uur:€ 265,50    

  2 uur:€ 350

  3 uur:€ 490

   

   
 4. All inclusive actie
 5. 12 - 20 personen dagtocht

  Amsterdam

  De Mr. Brown is een luxueuze ‘Amsterdamse-grachten-sloep’ en ideaal om heerlijk op te loungen met vrienden, familie of zakenrelaties.

  2 uur:€ 340    

  3 uur:€ 458

  4 uur:€ 576

   

   
per pagina
4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren