Perfecte locatie in Noord Holland

Organiseert u een personeelsfeest en bent u op zoek naar de perfecte locatie in Noord-Holland? Kom aan boord bij NAUPAR en ga het water op! Een traditioneel zeilschip is een unieke locatie voor ieder personeelsfeest. De vele schepen van NAUPAR hebben allemaal hun eigen ambiance, er is dus zeker een schip dat bij u past. Of u nu kiest voor een kleiner schip of juist voor één van de grote, imposante schepen, bijzonder wordt het feest zeker!

Personeelsfeest zoals u wenst

Bij NAUPAR vult u uw personeelsfeest in Noord Holland in zoals u dat wenst. Kom in een haven in de buurt aan boord en vaar uit voor een feest op het water. NAUPAR biedt met verschillende arrangementen voor ieder wat wils. Viert u uw feest met een gezellige borrel of met een lekker luxe, uitgeserveerd diner? Maak er een onvergetelijke avond van en feest door tot in de late uurtjes. Zit uw ideale programma er niet tussen? U kunt uw wensen altijd met ons bespreken.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een personeelsfeest

Bekijk alle

Meer informatie over personeelsfeesten

Personeelsfeest in Noord Holland

Stilliggend of varend feesten

Aan boord van een zeilschip feesten betekent dat u feest op een plek waar u dat wenst. U kunt stil blijven liggen in één van de gezellige havens van Noord-Holland, zodat iedereen aan boord kan komen en gaan wanneer zij dat wensen. U kunt er ook voor kiezen uit te varen en op open water te feesten. Met een steeds veranderd uitzicht en de vrijheid van het open water genieten u samen met uw collega’s van een ontspannen en gezellig feest aan boord.

Een compleet feest

U wilt uw collega’s trakteren op een onvergetelijk feest. Daarbij hoort uiteraard ook een lekker hapje en drankje. Met een uitgebreide keus in cateringmogelijkheden vindt u vast iets van uw keus. Maak uw personeelsfeest helemaal compleet en laat entertainment aan boord komen. Een swingende dj, een akoestisch trio of een komisch optreden? Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van passend entertainment.

Start uw feest in een haven in de buurt!

In Noord-Holland kunt u vanuit de verschillende havenstadjes op het IJsselmeer, Markermeer en de Gouwzee gaan varen. Zo kunt u uw personeelsfeest vieren in onder andere Enkhuizen, Hoorn, Monnickendam, Volendam of Medemblik. Maar ook in Amsterdam kunt u aan boord komen en gaan varen op het IJ.