Bijzondere feestlocatie in Lelystad

Wilt u uw collega’s eens trakteren op een bijzonder personeelsfeest, dan is een feest aan boord van één van de schepen van NAUPAR echt iets voor u. Aan boord van een traditioneel zeilschip hangt een bijzondere ambiance.
Of u nu kiest voor een kleiner schip of juist voor één van onze imposante grotere schepen, de sfeer aan boord zit er altijd goed in!

Arrangementen voor personeelsfeest

Met de verschillende arrangementen van NAUPAR, kunt u uw personeelsfeest vieren wanneer u dat wenst. Maakt u er spetterend feest van tot in de late uurtjes of wilt u liever een borrel houden met aansluitend een uitgebreid diner? Wat u ook wenst, de schepen van NAUPAR bieden voor ieder wat wils.

Populaire schepen met opstaphaven Lelystad

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een personeelsfeest

Bekijk alle

Meer informatie over personeelsfeesten

Personeelsfeest Lelystad

Culinair genieten met uw personeelsfeest

Tijdens uw feest in lelystad kunt u verschillende hapjes en drankjes serveren. Van borrelgarnituur tot luxe Petit fours, er is genoeg keus. Ook als u een lunch of diner aan boord wilt organiseren bent u bij ons aan het juiste adres. Met de uitgebreide cateringmogelijkheden is er altijd iets wat bij uw wensen past.

Muziek aan boord?

Een feest is geen feest zonder muziek. De medewerkers van NAUPAR helpt u graag bij het uitzoeken van passend entertainment voor uw personeelsfeest. Bent u op zoek naar een akoestisch trio? Laat u uw feest swingen met een spetterende dj? Of wilt u liever een komisch optreden? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Personeelsfeest locatie Lelystad, Flevoland

De schepen van NAUPAR liggen in de Bataviahaven. De Bataviahaven is het ideale vertrekpunt voor uw personeelsfeest vanuit Lelystad maar u kunt uw feest ook stilliggend aan de kade van de Bataviahaven vieren. Er is voldoende parkeergelegenheid voor iedereen!