Unieke feestlocatie in Amsterdam

Bent u zoek naar een leuk personeelsfeest in Amsterdam? Kom aan boord van een traditioneel zeilschip en trakteer uw collega’s op een uniek feest. De vele schepen van NAUPAR hebben allen hun eigen sfeer. Of u nu kiest voor een kleiner schip of juist voor één van onze imposante grotere schepen, bijzonder wordt het feest zeker!

Personeelsfeest op maat

Ieder bedrijf is anders. Bij NAUPAR kunt u uw personeelsfeest in Amsterdam invullen zoals u dat wenst. De verschillende arrangementen bieden voor ieder wat wils. Of u nu kiest voor een spetterend feest dat tot in de late uurtjes voortduurt of voor een gezellige borrel met aansluitend een uitgeserveerd diner? U bepaalt zelf! Zit uw ideale programma er niet tussen? U kunt uw wensen altijd met ons bespreken.

Populaire schepen met opstaphaven Amsterdam

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een personeelsfeest

Bekijk alle

Meer informatie over personeelsfeesten

Personeelsfeest in Amsterdam

Stilliggend of varend feesten

Een schip is meer dan alleen de perfecte locatie voor uw personeelsfeest. U kunt natuurlijk in de haven aan boord feesten, waarbij iedereen de gelegenheid heeft om aan boord te komen of van boord te gaan wanneer zij dat wensen. Uw feest wordt pas echt uniek wanneer u ervoor kiest om uit te varen en de wateren rond Amsterdam op te gaan. Terwijl het uitzicht steeds verandert kunt u met uw collega’s genieten van een ontspannen en gezellig feest aan boord.

Uw feest tot in de puntjes geregeld

U wilt uw collega’s trakteren op een onvergetelijk feest. Wilt u iets lekkers serveren, dan kunt u kiezen uit verschillende hapjes en drankjes. Wilt u een uitgebreide lunch of diner aan boord? De cateringmogelijkheden van NAUPAR zijn eindeloos. Ook voor entertainment bent u bij NAUPAR aan het juiste adres. Een swingende dj, een akoestisch trio of een komisch optreden? Uw feest wordt gegarandeerd een succes!

Start uw feest in een haven in de buurt!

Wilt u ergens anders aan boord komen en dan met zijn allen naar Amsterdam varen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Met verschillende vertrekhavens rondom het IJsselmeer, kunt u zelf kiezen. Zo kunt u aan boord komen in bijvoorbeeld Volendam, Edam, Almere.