Personeelsfeest op locatie

Wilt u uw collega’s eens trakteren op een bijzonder personeelsfeest, dan is een feest aan boord van één van de schepen van NAUPAR een goed idee. Op een traditioneel zeilschip ervaart u tenslotte een bijzondere ambiance. Of u nu kiest voor een imposant zeilschip of juist voor een wat kleiner schip; de sfeer aan boord zit er hoe dan ook goed in! Laat u zich inspireren door deze video.

Personeelsfeest op maat

Met de verschillende arrangementen van NAUPAR, kunt u uw personeelsfeest vieren wanneer u dat wenst. Maakt u er spetterend feest van tot in de late uurtjes of wilt u liever een borrel houden met aansluitend een uitgebreid diner? Wat uw wensen ook zijn, de arrangementen van NAUPAR bieden voor ieder wat wils.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een personeelsfeest

Bekijk alle

Meer informatie over personeelsfeesten

Personeelsfeest

Swingend optreden aan boord

Een personeelsfeest is geen personeelsfeest zonder muziek. De medewerkers van NAUPAR helpt u graag bij het uitzoeken van passend entertainment voor uw personeelsfeest op het water. Een akoestisch trio? Een spetterende DJ? Een komisch optreden? Het kan allemaal bij NAUPAR! 

Culinair genieten

Tijdens uw personeelsfeest op het water kunt u verschillende hapjes en drankjes serveren óf geserveerd krijgen. Van borrelgarnituur tot luxe petit fours, er is genoeg keuze. Ook als u een lunch of diner aan boord wilt organiseren bent u bij ons aan het juiste adres. Met de uitgebreide cateringmogelijkheden is er altijd iets wat bij uw wensen past!

16 afvaarthavens aan het IJsselmeer, de Waddenzee en de Friese Meren

NAUPAR heeft 16 vertrekhavens, dus er is altijd wel een haven in de buurt waar u aan boord kunt komen. Wat dacht u van Noord Holland; bijvoorbeeld Amsterdam, Volendam, Edam, Lemmer, Harlingen, Almere, Lelystad, Urk, Enkhuizen of Stavoren? U kunt er voor kiezen om tijdens uw personeelsfeest in de haven te blijven liggen, maar ook een tocht over - bijvoorbeeld - het zoete IJsselmeer is een optie. 

Bekijk de mogelijkheden

Wij helpen u graag met het organiseren en plannen. Ook wat betreft het type schip zijn wij u graag van dienst. Bekijk de arrangementen, vraag online een offerte aan of maak online een afspraak om te (video)bellen met een van onze medewerkers.