Beleef Sail Amsterdam vanaf een boot

Beleef de indrukwekkende Tall ships en ervaar de gezelligheid van het nautische leven tijdens Sail Amsterdam. Een boot huren tijdens dit unieke evenement draagt nog meer bij aan die beleving! Het is een feest waarop diverse culturen elkaar ontmoeten, en jong en oud samen geniet van de immense collectie van bijzondere schepen.

Wanneer is Sail Amsterdam?

Het wereldberoemde internationale Sail Amsterdam vindt plaats van 19 tot en met 23 augustus 2015. Dat duurt dus nog even. Echter, wilt u een boot huren om tijdens dit grootse scheepsfestijn alles van dichtbij mee te maken, dan kunt u bij ons terecht.

Populaire schepen met opstaphaven Amsterdam

Bekijk alle

Sail Amsterdam arrangementen

Bekijk alle

Boot huren tijdens Sail Amsterdam

Programma Sail Amsterdam

Tijdens de SAIL IN stapt u ’s ochtends aan boord om de Tall ships tegemoet te varen. Samen met deze indrukwekkende schepen vaart u de haven van Amsterdam binnen. U kunt natuurlijk ook pas op andere dagen tijdens Sail Amsterdam uw boot huren. Dan gaat u ’s middags of ’s avonds aan boord om de internationale zeilvloot te aanschouwen. Op de laatste dag van Sail Amsterdam vindt de SAIL OUT plaats. Alle Tall ships verlaten gezamenlijk de Amsterdamse wateren en zetten koers richting IJmuiden. Ook dan kunt u meevaren en de grootsheid ervaren.

Tijdens Sail Amsterdam boot huren

Gunt u uzelf en uw (zakelijke) relaties een unieke ervaring? Kies dan om tijdens Sail Amsterdam een boot te huren. Aan boord bent u varend tussen de grootse Tall ships in het middelpunt van het feest. Met een hapje en een drankje in de hand trekt het nautische tafereel aan u voorbij.

Gerelateerde pagina's

Sail Amsterdam
Sail Amsterdam tickets
Sail Amsterdam varen