Beleef SAIL Amsterdam vanaf een boot

Beleef de indrukwekkende Tall ships en ervaar de gezelligheid van het nautische leven tijdens SAIL Amsterdam.

Een boot huren tijdens dit unieke evenement draagt nog meer bij aan die beleving! Het is een feest waarop diverse culturen elkaar ontmoeten, en jong en oud samen genieten van de immense collectie van bijzondere schepen.

Wanneer is SAIL Amsterdam?

De 10 editie van SAIL 2020 vindt in Amsterdam plaats van 12 t/m 16 augustus in 2020.

Dat lijkt nog ver weg, maar voor grote groepen zijn de schepen van NAUPAR snel volgeboekt. Wacht dus niet te lang.

Bekijk de speciale SAIL arrangementen en boek een schip, zodat u samen met uw relaties of groep dit grote scheepsfestijn van dichtbij kan meemaken.

Sail Amsterdam arrangementen

Bekijk alle

Onze deelnemende schepen tijdens SAIL Amsterdam

Bekijk alle

Meer informatie over SAIL Amsterdam

Boot huren tijdens Sail Amsterdam

Programma SAIL Amsterdam

Het evenement SAIL 2020 duurt totaal vijf dagen en er zijn tijdens deze dagen diverse bijzondere groepsarrangementen te boeken. Zo kunt u tijdens de SAIL-In Parade, het startsein van het evenement, ’s ochtends aan boord van een schip stappen om de diverse Tall ships op het Noordzeekanaal tegemoet te varen. Samen met deze indrukwekkende schepen vaart u de haven van Amsterdam binnen. Maar u kunt ook op andere dagen tijdens SAIL Amsterdam uw boot huren. Dan gaat u ’s middags of ’s avonds aan boord om de internationale zeilvloot vanaf het water te aanschouwen. Op de laatste dag van SAIL Amsterdam vindt de SAIL-Out Parade plaats. Alle Tall ships verlaten gezamenlijk de Amsterdamse wateren en zetten koers richting IJmuiden. Ook dan kunt u met een groep meevaren en dit bijzondere schouwspel van dichtbij bekijken.

Tijdens SAIL Amsterdam een boot huren

Gun uw (zakelijke) relaties en uzelf een unieke ervaring en kies voor een bijzonder relatie event. tijdens SAIL Amsterdam. Huur een schip bij NAUPAR. U heeft de keuze uit ruim 20 traditionele zeilschepen en diverse compleet verzorgde groepsarrangementen. Aan boord bent u varend tussen de grootse Tall ships het middelpunt van het feest. Met een hapje en een drankje in de hand trekt het nautische tafereel aan u voorbij.

Vraag informatie aan over SAIL Amsterdam 2020

Wilt u met uw relaties deelnemen aan SAIL Amsterdam 2020? Vraag dan vrijblijvend informatie op of neem contact op met een van onze medewerkers. Zij informeren u graag over de diverse mogelijheden en arrangementen aan boord van onze schepen.