SAIL Amsterdam tickets bestellen?

Wilt u tickets kopen voor een vaartocht op een van de NAUPAR schepen tijdens de SAIL-in of de SAIL-out of op een van de dagen daartussen? Dat kan!

Vraag vrijblijvend informatie aan over de mogelijkheden voor groepsarrangementen en waar u uw tickets kunt bestellen.

Dan bent u er zeker van dat u in 2025 de Tall Ships van dichtbij kunt meemaken en optimaal kunt genieten van het grootste internationale nautische evenement!

Welke SAIL Amsterdam tickets zijn er?

Er zijn diverse SAIL Amsterdam tickets te verkrijgen. Zo kunt u al kiezen voor een groepsarrangement vanaf 12 personen, tijdens de SAIL-In of SAIL-Out Parade. Natuurlijk zijn er ook diverse compleet verzorgde groepsarrangementen op de tussenliggende dagen.

Boek uw tickets ruim van te voren en wees er zeker van dat u tijdens de SAIL een onvergetelijke vaartocht kunt maken op een van onze schepen.

Sail Amsterdam arrangementen

Bekijk alle

Onze deelnemende schepen op Sail Amsterdam

Bekijk alle

Meer informatie over SAIL Amsterdam

Sail Amsterdam tickets

Welke schepen varen er tijdens SAIL Amsterdam 2025?

Meer dan 600 (inter)nationale schepen varen mee tijdens SAIL Amsterdam 2025, waaronder Tall ships, marine schepen en varend erfgoed. NAUPAR is officieel partner van SAIL 2025 en vaart met ruim 20 traditionele zeilschepen mee tijdens de SAIl-In Parade.

Daarnaast zijn er ook diverse compleet verzorgde groepsarrangementen te boeken tijdens de middag- en avondtochten of de SAIL-Out Parade. Maak deze 10e editie van SAIL onvergetelijk en geniet van het bijzondere spektakel op een van onze schepen vanaf het water. 

Datum SAIL Amsterdam 2025

De 10e editie van SAIL Amsterdam wordt gehouden van 20-24 augustus in 2025.

Meer informatie over SAIL Amsterdam 2025

Wilt u tickets bestellen of met een groep meevaren tijdens SAIL Amsterdam 2025? Vraag vrijblijvend een informatie aan of neem contact op met een van onze medewerkers. Zij informeren u graag over de diverse mogelijheden en arrangementen aan boord van onze schepen.