SAIL Amsterdam tickets bestellen?

Wilt u tickets kopen voor een vaartocht op een van de NAUPAR schepen tijdens de SAIL-in of de SAIL-out of op een van de dagen daartussen? Dat kan!

Vraag vrijblijvend informatie aan over de mogelijkheden en waar u uw tickets kunt bestellen.

Dan bent u er zeker van dat u tussen 12 t/m 16 augustus 2020 de Tall Ships van dichtbij kunt meemaken. Op het water geniet u optimaal van het grootste internationale nautische evenement!

Wat voor SAIL Amsterdam tickets zijn er?

Er zijn diverse SAIL Amsterdam tickets te verkrijgen. Zo kunt u kiezen voor een vaartocht tijdens de SAIL-in of de SAIL-out. Natuurlijk wordt er ook tijdens de tussenliggende dagen gevaren.

Boek uw tickets ruim van te voren en wees er zeker van dat u tijdens de SAIL een onvergetelijke vaartocht kunt maken op een van onze schepen.

Onze deelnemende schepen op Sail Amsterdam

Bekijk alle

Sail Amsterdam arrangementen

Bekijk alle

Sail Amsterdam tickets

Welke schepen varen er tijdens SAIL Amsterdam 2020?

Meer dan 600 (inter)nationale schepen varen mee tijdens SAIL Amsterdam 2020, waaronder Tall ships, marine schepen en varend erfgoed. Ook de schepen van NAUPAR gaan deelnemen aan SAIL Amsterdam 2020. Boek uw arrangement op een van onze schepen en beleef dit bijzonmdere spektakel vanaf het water. 

Meer informatie over SAIL Amsterdam 2020

Wilt u tickets bestellen of meevaren tijdens SAIL Amsterdam 2020? Vraag vrijblijvend een informatie aan of neem contact op met een van onze medewerkers. Zij informeren u graag over de diverse mogelijheden en arrangementen. 

Gerelateerde pagina's

SAIL Amsterdam I SAIL Amsterdam varen I SAIL evenementen