Sail Amsterdam tickets

Koop bij ons uw Sail Amsterdam tickets! Dan kunt u tussen 19 tot en met 23 augustus 2020 alles van dichtbij beleven. Bewonder de indrukwekkende Tall ships en maak deel uit van de vloot. Op een van onze (zeil)boten vaart u mee met de SAIL IN of de SAIL OUT of maak een vaartocht op een van de dagen daartussen. Met uw Sail Amsterdam tickets geniet u optimaal van het grootste internationale nautische evenement!

Wat kunt u met uw Sail Amsterdam tickets doen?

Uw Sail Amsterdam tickets dienen als entreebewijs voor een van de boten die meevaren tijdens de diverse programmaonderdelen. Zo kunt u kiezen voor een vaartocht tijdens de SAIL IN of de SAIL OUT. Natuurlijk wordt er ook tijdens de tussenliggende dagen gevaren. De Sail Amsterdam tickets bieden u de zekerheid van een inspirerende en onvergetelijke vaartocht.

Populaire schepen met opstaphaven Amsterdam

Bekijk alle

Sail Amsterdam arrangementen

Bekijk alle

Sail Amsterdam tickets

Welke schepen varen er tijdens Sail Amsterdam 2020?

Het is nog niet bekend welke Tall ships er in 2020 gaan deelnemen aan Sail Amsterdam. Ook kunnen wij u op dit moment nog niet melden voor welke boten uw Sail Amsterdam tickets gelden. Blijf op de hoogte door onze website en nieuwsbrief in de gaten te houden. Ook kunt u ons volgen op Twitter of wordt fan op Facebook.

Gerelateerde pagina's

Sail Amsterdam
Sail Amsterdam boot huren
Sail Amsterdam varen