Wilt u tijdens Sail Amsterdam varen?

Dan kiest u voor een indrukwekkende dag vol gezelligheid. Beleef het internationale maritieme evenement van dichtbij aan boord van een van onze boten. Tijdens Sail Amsterdam varen, betekent dat u de imposante Tall ships goed kunt bekijken en dat u op de dag van de SAIL IN of de SAIL OUT optimaal de sfeer proeft.

Op welke dagen is Sail Amsterdam?

Sail Amsterdam is van woensdag 19 tot en met zondag 23 augustus 2020. Dat lijkt nog heel ver weg, maar wilt u tijdens Sail Amsterdam varen, dan is het raadzaam om niet te lang te wachten met het boeken van uw boot. Wij helpen u graag met de organisatie van uw vaartocht.

Populaire schepen met opstaphaven Amsterdam

Bekijk alle

Sail Amsterdam arrangementen

Bekijk alle

Varen tijdens Sail Amsterdam

Zelf ook tijdens Sail Amsterdam varen

Voor wie zichzelf en zijn (zakelijke) relaties een onvergetelijke ervaring gunt, is tijdens  Sail Amsterdam varen een unieke gelegenheid. Te midden van de indrukwekkende Tall ships beleeft u onder het genot van een hapje en drankje dit internationale nautische tafereel.

Wanneer kunt u tijdens Sail Amsterdam varen?

Vaart u mee met de SAIL IN, dan gaat u ’s ochtends aan boord om de Tall ships te verwelkomen. Met een indrukwekkende vloot van deze enorme schepen vaart u Amsterdam binnen. Het is een groots spektakel dat u niet gauw zult vergeten! Op andere dagen tijdens Sail Amsterdam varen, is ook mogelijk. U kunt ’s middags of ’s avonds op uw boot stappen om de internationale zeilvloot te bewonderen. Op zondag is de SAIL OUT; dan varen alle Tall ships tegelijk Amsterdam weer uit.

De imposante schepen

De namen en nationaliteiten van de deelnemende schepen die in 2020 bij Sail Amsterdam varen, zijn nu nog niet bekend. Wij adviseren u om hiervoor onze website en nieuwsbrief in de gaten te houden.

Gerelateerde pagina's

Sail Amsterdam
Sail Amsterdam boot huren
Sail Amsterdam tickets