Vaar mee tijdens SAIL Amsterdam 2025

Van 20-24 augustus 2025 is de 10e editie van SAIL Amsterdam, het grootste internationale maritieme evenement van Nederland. Een indrukwekkend nautisch festijn met honderden Tall Ships.

Vaar tijdens SAIL Amsterdam mee op een de schepen van NAUPAR. Wij zijn officieel partner en u heeft de keuze uit meer dan 20 traditionele zeilschepen en diverse compleet verzorgde groepsarrangementen.

Wanneer is SAIL Amsterdam 2025?

SAIL Amsterdam wordt in 2025 gehouden.

Dat lijkt nog heel ver weg, maar het event is bijzonder populair en als u met een groep wilt meevaren dan raden wij u aan om niet te lang te wachten met het boeken van een schip. Wij helpen u graag met de organisatie van uw vaartocht.

Sail Amsterdam arrangementen

Bekijk alle

Onze deelnemende schepen tijdens SAIL Amsterdam

Bekijk alle

Meer informatie over SAIL Amsterdam

Varen tijdens SAIL Amsterdam 2025

Zelf tijdens SAIL Amsterdam varen

Voor wie zichzelf en zijn (zakelijke) relaties een onvergetelijke ervaring gunt, is tijdens  SAIL Amsterdam varen een unieke gelegenheid. Te midden van de indrukwekkende Tall Ships beleeft u onder het genot van een hapje en drankje dit internationale nautische tafereel.

Datum SAIL Amsterdam 2025

De 10e editie van SAIL Amsteram wordt gehouden van 20-24 augustus 2025. Deze bijzondere editie wordt samen gevierd met 50 jaar SAIL en het 750 jarig bestaan van de hoofdstad. Het beloofd een enorm spektakel te worden.

Wanneer kunt u meevaren tijdens SAIL Amsterdam?

  • Op woensdag tijdens de SAIL-In Parade. U gaat ’s ochtends aan boord om de Tall ships te verwelkomen. Met een indrukwekkende vloot van deze enorme schepen vaart u Amsterdam weer binnen. Het is een groots spektakel dat u niet gauw zult vergeten!
  • Van woensdag tot zondag kunt u meevaren tijdens diverse middag- of avond arrangementen. U vaart o.a. langs de indrukwekkende Tallships die liggen afgemeerd aan de kade in de IJ-haven.
  • Op zondag tijdens de SAIL-Out Parade; wanneer alle Tall ships Amsterdam weer verlaten.

Tallships bekijken vanaf het water

Alleen schepen die officieel partner zijn van SAIL 2025 mogen in de IJhaven langs de verschillende Tall Ships varen. Alle schepen van NAUPAR zijn officieel deelnemer. Zo mist u niks van het maritieme feest op- en aan het water.

Wilt u meevaren tijdens SAIL Amsterdam 2025?

Wilt u met een groep op een van de officiële SAIL schepen van NAUPAR meevaren tijdens SAIL Amsterdam 2025? Vraag vrijblijvend informatie aan of neem contact op met een van onze medewerkers. Zij informeren u graag over de diverse mogelijheden en arrangementen. U kunt al mee varen met een groep vanaf 12 personen.