Vaar mee tijdens SAIL Amsterdam 2020

Op 12 augustus 2020 gaat het van start: SAIL 2020, het grootste internationale maritieme evenement van Nederland. Een indrukwekkend nautisch festijn met honderden Tall Ships.

Vaar mee met een van 20 traditionele zeileschepen van NAUPAR tijdens de SAIL Amsterdam en mis niets van de imposante Tall ships tijdens de tijdens de SAIL-in of de SAIL-out.

Op welke dagen is SAIL Amsterdam 2020?

SAIL Amsterdam is van woensdag 12 t/m zondag 16 augustus in 2020. Dat lijkt nog heel ver weg, maar wilt u tijdens SAIL Amsterdam meevaren, dan is het raadzaam om niet te lang te wachten met het boeken van uw schip. Wij helpen u graag met de organisatie van uw vaartocht.

Onze deelnemende schepen

Bekijk alle

Sail Amsterdam arrangementen

Bekijk alle

Varen tijdens SAIL Amsterdam 2020

Zelf tijdens SAIL Amsterdam varen

Voor wie zichzelf en zijn (zakelijke) relaties een onvergetelijke ervaring gunt, is tijdens  SAIL Amsterdam varen een unieke gelegenheid. Te midden van de indrukwekkende Tall ships beleeft u onder het genot van een hapje en drankje dit internationale nautische tafereel.

Wanneer kunt u tijdens SAIL Amsterdam varen?

  • Op woensdag tijdens de SAIL-In. U gaat ’s ochtends aan boord om de Tall ships te verwelkomen. Met een indrukwekkende vloot van deze enorme schepen vaart u Amsterdam weer binnen. Het is een groots spektakel dat u niet gauw zult vergeten!
  • Op andere dagen tijdens SAIL Amsterdam varen, is ook mogelijk. U kunt ’s middags of ’s avonds op uw boot stappen om de internationale zeilvloot te bewonderen.
  • Op zondag tijdens de SAIL-Out parade; wanneer alle Tall ships Amsterdam verlaten.

Tallships bekijken vanaf het water

Alleen schepen die officieel partner zijn van SAIL2020 mogen in de IJhaven langs de verschillende Tall Ships varen. Alle schepen van NAUPAR zijn officieel deelnemer. Zo hoeft u niks van het spektakel te missen.

Wilt u meevaren tijdens SAIL Amsterdam 2020?

Wilt u met de officiële SAIL schepen van NAUPAR meevaren tijdens SAIL Amsterdam 2020? Vraag vrijblijvend informatie aan of neem contact op met een van onze medewerkers. Zij informeren u graag over de diverse mogelijheden en arrangementen. 

Gerelateerde pagina's

SAIL Amsterdam I SAIL Amsterdam tickets I SAIL evenementen