Vaar mee tijdens SAIL Amsterdam 2025

De 10e editie van SAIL Amsterdam, 50 jaar SAIL én de 750e verjaardag van Amsterdam vindt plaats op 20-24 augustus 2025.

Tijdens dit indrukwekkende en grootste zeilevenement in Nederland komen maar liefst 600 (inter)nationale schepen waaronder Tallships, diverse windjammers en marine schepen naar Amsterdam.

Het ideale relatie event om samen met uw relaties mee te varen op een van de schepen van NAUPAR.

U zit eerste rang met NAUPAR

Tijdens een tocht aan boord van een van onze schepen:

- Vaart u te midden van het gehele spektakel
- Heeft u het beste zicht op de vele windjammers en Tall Ships.
- Ben u naast toeschouwer ook onderdeel van het event.

Vraag vrijblijvend informatie aan over de volledig verzorgde arrangementen tijdens de SAIL-In Parade, de diverse dag of avond-tochten en de SAIL-Out Parade.

Groepsarrangementen tijdens SAIL Amsterdam

Bekijk alle

Onze deelnemende schepen

Bekijk alle

Meer informatie over SAIL Amsterdam

Meer informatie over relatie-events

SAIL Amsterdam 2025

De 10e editie van SAIL Amsterdam vindt plaats van 20 - 24 augustus 2025. In het jaar dat SAIL Amsterdam 50 jaar bestaat en de stad Amsterdam zijn 750 jarig bestaan viert. Hoe bijzonder is dat? 

NAUPAR neemt sinds het begin (1975) deel aan SAIL Amsterdam en tijdens de 10 editie zijn we ook weer officieel partner. We varen mee met ruim 20 traditionele zeilschepen.

Trakteer uw relaties op een unieke ervaring en stap tijdens een van de vele evenementen van SAIL2025 aan boord bij onze schepen. Tijdens de diverse bijzondere arrangementen ligt u samen met uw relaties in het centrum van alle feestelijkheden en kunt met een drankje in de hand de Tallships vanaf het water bewonderen. Een unieke belevenis, die u het gevoel geeft dat dit alles alleen voor u en uw relaties opvoerd wordt. 

Over SAIL Amsterdam 2025

SAIL Amsterdam is het grootste nautische evenement ter wereld. Het vindt eens in de vijf jaar plaats in het centrum van Amsterdam. De 10e editie va SAIL Amsterdam is verschoven naar naar 2025. Het startsein is wanneer alle Tall ships tijdens de SAIL-In Parade vanuit IJmuiden, via het Noordzeekanaal naar de IJhaven naar het centrum van Amsterdam varen. Daarna vormt de kade van de IJhaven vijf dagen lang het decor voor een levendig programma vol muziek, cultuur en nautische rijkdom. Ook kunt u hier diverse Tall Ships, marine schepen en varend erfgoed die langs de kade zijn afgemeerd bekijken.

Tallships bekijken vanaf het water

Alleen schepen die officieel partner zijn van SAIL2025 mogen in de IJhaven langs de verschillende Tall Ships varen. Alle schepen van NAUPAR zijn officieel deelnemer. Zo hoeft u niks van het spektakel in de IJhaven te missen.

Wilt u meevaren tijdens SAIL Amsterdam 2025

Vraag vrijblijvend informatie aan of neem contact op met een van onze medewerkers. Zij informeren u graag over de verschillende mogelijheden en diverse arrangementen op onze schepen.