Vaar mee tijdens SAIL Amsterdam 2020

SAIL Amsterdam wordt eens in de 5 jaar georganiseerd en de 10e editie vindt van 12 t/m 16 augustus 2020 plaats.

Tijdens dit indrukwekkende en grootste zeilevenement in Nederland varen maar liefst 600 (inter)nationale schepen mee en het is weer mogelijk om samen met uw relaties mee te varen op een van de schepen van NAUPAR.

Vraag vrijblijvend informatie aan over de diverse arrangementen tijdens de SAIL-in, SAIL-avond of SAIL-out.

U zit eerste rang met NAUPAR

Tijdens een tocht aan boord van een van onze schepen vaart u te midden van het gehele spektakel.

U heeft het beste zicht op de meest imposante windjammers en Tall Ships.

En u zit eerste rang bij het vuurwerk. Zo bent u niet alleen toeschouwer, maar ook onderdeel van het gehele evenement.

Onze deelnemende schepen

Bekijk alle

SAIL Amsterdam

De 10e editie van SAIL Amsterdam vindt plaats van 12 t/m 16 augustus in 2020. NAUPAR neemt al sinds het begin (1975) deel aan SAIL Amsterdam en tijdens de 10 editie zijn we ook weer officieel partner. We varen mee met maar liefst 20 traditionele zeilschepen. Trakteer uw relaties op een unieke ervaring en stap tijdens een van de vele evenementen van SAIL2020 aan boord bij onze schepen. Tijdens de diverse bijzondere arrangementen ligt u samen met uw relaties in het centrum van alle feestelijkheden en kunt met een drankje in de hand de Tallships vanaf het water bewonderen. Een unieke belevenis, die u het gevoel geeft dat dit alles alleen voor u en uw relaties opvoerd wordt. 

Over SAIL Amsterdam 2020

SAIL Amsterdam is het grootste nautische evenement ter wereld. Het vindt eens in de vijf jaar plaats in het centrum van Amsterdam. Dit jaar is de 10e editie. Het startsein is op woensdag 12 augustus. Alle Tall ships varen dan tijdens de SAIL-in vanuit IJmuiden, via het Noordzeekanaal naar de IJhaven in het centrum van Amsterdam. Daarna vormt de kade van de IJhaven vijf dagen lang het decor voor een levendig programma vol muziek, cultuur en nautische rijkdom. Ook kunt u hier diverse Tall Ships, marine schepen en varend erfgoed die langs de kade zijn afgemeerd bekijken.

Tallships bekijken vanaf het water

Alleen schepen die officieel partner zijn van SAIL2020 mogen in de IJhaven langs de verschillende Tall Ships varen. Alle schepen van NAUPAR zijn officieel deelnemer. Zo hoeft u niks van het spektakel in de IJhaven te missen.

Wilt u meevaren tijdens SAIL Amsterdam 2020

Vraag vrijblijvend informatie aan of neem contact op met een van onze medewerkers. Zij informeren u graag over de verschillende mogelijheden en diverse arrangementen. 

Gerelateerde pagina's

SAIL Amsterdam tickets I SAIL Amsterdam varen I SAIL evenementen