Vriendenweekend

Wilt u iets leuks gaan doen met uw vrienden? U hoeft niet ver te reizen. In Nederland valt al zoveel leuks te ontdekken aan het IJsselmeer of de Waddenzee. En een schip is de perfecte accommodatie om dat mee te doen. Lekker uitwaaien, samen zeilen, spelletjes doen of bijkletsen op het achterdek, terwijl u naar de volgende gezellige haven zeilt. Aan boord van een comfortabel schip zijn de mogelijkheden eindeloos.

Ontdek Nederland vanaf het water

Zet koers naar het IJsselmeer of de alom geliefde Waddenzee en bezoek de diverse havenstadjes rondom deze wateren. Van Hoorn en Monnickendam tot een tocht richting Texel; het kan allemaal! In de sfeervolle havens kunt u aanmeren en samen met uw vrienden en/of vriendinnen ergens een drankje drinken op een terras of een diner in een restaurant. Of u kiest er voor om aan boord te blijven voor een gezellige avond een BBQ, spelletjes en karaoke! U heeft alle gemakken van thuis en altijd uw vakantiehuisje bij u!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een weekendje weg

Bekijk alle

Vriendenweekend

Samen met uw vrienden en/of vriendinnen het water op

Eenmaal op het water waant u zich in compleet een andere wereld; u bent écht even weg van de alledaagse sleur en kunt genieten van nieuwe uitzichten en indrukken. Al dobberend op het IJsselmeer staat u met een glaasje wijn in uw hand op het dek, in de verte gaat de zon onder… Klinkt dat niet als een bijzonder moment?

Bezoek een havenstad

Tijdens uw vrienden- of vriendinnenweekend op het water kunt u ervoor kiezen een van de vele havenstadjes te bezoeken. Hoorn, Monnickendam, Marken, Volendam, Enkhuizen… De keuze is aan u. Het schip kan hier aanmeren zodat uw vriend(inn)en en u de desbetreffende stad kunnen gaan ontdekken. Drink een drankje in een café, bezoek een museum of slenter wat rond door de sfeervolle straatjes. Ook is het mogelijk om naar de Waddenzee te varen en hier droog te vallen op een Wad; absoluut een ervaring om nooit meer te vergeten!

Mogelijkheden aan boord

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om tijdens uw vrienden- of vriendinnenweekend op het water de havenstadjes vanaf een afstandje te bekijken en verder gewoon aan boord van het schip te blijven. Voer een goed gesprek aan dek, bereid een lekkere maaltijd in de kombuis of speel spelletjes in de gezellige salon… Alles is mogelijk.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Bent u al overtuigt? Vraag dan een offerte aan! De enthousiaste medewerkers van NAUPAR helpen u graag met het samenstellen van een mooie, unieke en onvergetelijke vaartocht. Een trip waar iedereen nog lang over napraat.

Gerelateerde pagina's

Weekendje weg l Weekendje weg Amsterdam l Weekendje weg Enkhuizen l Weekendje weg Hoorn l Weekendje weg met een groep l Weekendje weg met pasen l Weekendje weg Muiden l Weekendje weg Terschelling l Weekendje weg Texel l Weekend zeilen Holland l Weekend zeilen op het IJsselmeer l Weekend boot huren l Zeilweekend