Vriendenweekend

Vriend(inn)en moet je koesteren. Daarom is het aan te raden om zo nu en dan iets leuks met de hele groep te gaan doen. Een vriendenweekend. Of vriendinnenweekend, uiteraard. Wat dacht u van een vrienden- of vriendinnenweekend op het water? Aan boord van een mooi schip zijn de mogelijkheden tenslotte eindeloos. Laat u zich inspireren door onze video's.

Met vrienden Nederland verkennen

Zet koers naar het zoete IJsselmeer of de alom geliefde Waddenzee en bezoek de diverse havenstadjes rondom deze wateren. Van Hoorn en Monnickendam tot een tocht richting Texel; het kan allemaal! Het is mogelijk om in de haven van een van deze plekken aan te meren, zodat u samen met uw vrienden en/of vriendinnen ergens een drankje kunt doen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om aan boord van het schip te blijven!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een weekendje weg

Bekijk alle

Vriendenweekend

Samen met uw vrienden en/of vriendinnen het water op

Eenmaal op het water waant u zich in een andere wereld; u bent écht even weg van de alledaagse sleur en u kunt genieten van nieuwe uitzichten en indrukken. Al dobberend op het IJsselmeer staat u met een glaasje wijn in uw hand op het dek, in de verte gaat de zon onder… Klinkt dat niet als een bijzonder moment?

Bezoek een havenstad

Tijdens uw vrienden- of vriendinnenweekend op het water kunt u ervoor kiezen een van de vele havenstadjes te bezoeken. Hoorn, Monnickendam, Marken, Volendam, Enkhuizen… De keuze is aan u. Het schip kan hier aanmeren zodat uw vriend(inn)en en u de desbetreffende stad kunnen gaan ontdekken. Drink een drankje in een café, bezoek een museum of slenter wat rond door de sfeervolle straatjes. Ook is het mogelijk om naar de Waddenzee te varen en hier droog te vallen op een Wad; absoluut een ervaring om nooit meer te vergeten!

Mogelijkheden aan boord

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om tijdens uw vrienden- of vriendinnenweekend op het water de havenstadjes vanaf een afstandje te bekijken en verder gewoon aan boord van het schip te blijven. Voer een goed gesprek aan dek, bereid een lekkere maaltijd in de kombuis of speel spelletjes in de gezellige salon…

Gerelateerde pagina's

Weekendje weg
Weekendje weg Amsterdam
Weekendje weg Enkhuizen
Weekendje weg Hoorn
Weekendje weg met een groep
Weekendje weg met pasen
Weekendje weg Muiden
Weekendje weg Terschelling
Weekendje weg Texel
Weekend zeilen Holland
Weekend zeilen op het IJsselmeer
Weekend boot huren
Zeilweekend