Vriendenweekend groepsaccommodatie

Op zoek naar een bijzonder weekendje weg met uw vrienden? Blijf lekker in Nederland en ontdek samen op een historisch zeilschip Nederland vanaf het water. Overdag kunt u lekker uitwaaien, zeilen, spelletjes spelen of bijkletsen op het achterdek terwijl u naar een gezellige haven zeilt. Daar heeft u alle tijd om het stadje te verkennen.

De mogelijkheden aan boord van een comfortabel schip zijn eindeloos, u heeft alle tijd voor elkaar en u komt ontspannen en uitgerust weer thuis.

Ontdek Nederland vanaf het water

Zet koers naar het IJsselmeer of de alom geliefde Waddenzee en bezoek een havenstadje rondom deze wateren. Van Hoorn en Monnickendam tot een tocht richting Texel of Vlieland; het kan in een weekend. Na een heerlijke zeiltocht meert u aan in een sfeervolle haven en wandelt u naar het nabijgelegen centrum, de winkelstraat of u pakt een terrasje. Maar u kunt natuurlijk ook aan boord blijven voor een gezellige avond met BBQ, spelletjes en karaoke. Deze groepsaccommodatie biedt u alle gemakken van een vakantiehuisje met elke dag een ander uitzicht.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een weekendje weg met vrienden

Bekijk alle

Populaire blogs over vriendenuitje

Bekijk alle

Vriendenweekend

Een schip is de ideale accommodatie voor een gezellig weekendje weg met een groep vrienden. Lekker uitwaaien en uw batterij weer helemaal opladen, terwijl het vakantiehuisje met u mee vaart. Op het water waant u zich in compleet een andere wereld; u bent écht even weg van de alledaagse sleur en kunt genieten van elkaars gezelschap terwijl u staart naar de eindeloze horizon. En aan het einde van de dag neemt u samen met uw vrienden plaats op het dek, met een drankje in de hand, terwijl u de zon ziet onder gaan… Klinkt dat niet als een bijzonder moment?

Mogelijkheden aan boord

Tijdens de vaartocht kunt u actief meehelpen met het hijsen van de zeilen, navigeren of u neemt plaats achter het roer bij de schipper. De bemanning leert u graag hoe u een zeemansknoop legt. Ook kunt u lekker relaxen en genieten van het zonnetje, de prachtige vergezichten, elkaars gezelschap en een tussenstop maken voor een duik in het grootste zoetwatermeer van Europa.

Eenmaal in de haven kunt u naar het havenstadje, maar ook aan boord blijven. Speel spelletjes in de knusse salon, bereidt samen een heerlijke maaltijd in de goed uitgeruste keuken of haal leuke herinneringen op en neem de dag door aan dek met een drankje in de hand, terwijl de zon in de verte ondergaat. Op een schip heeft u alle gemakken van een vakantiehuis.

Bezoek een havenstad of eiland

Tijdens een weekend op het water kunt u naar een van de vele gezellige havenstadjes rond het IJsselmeer, Markermeer, de Friese meren of de Waddenzee varen. Hoorn, Monnickendam, Marken, Volendam, Medemblik, Stavoren, Enkhuizen… De keuze is aan u. Het schip kan hier aanmeren zodat u de desbetreffende stad kunt ontdekken. Drink een drankje in een café, bezoek een museum of slenter wat rond door de sfeervolle straatjes.

Ook is het mogelijk om in een weekend naar de Waddenzee te varen en Texel, Vlieland of Terschelling te bezoeken of, als het weer het toelaat, droog te vallen op een Wad; absoluut een ervaring om nooit meer te vergeten!

Keuze uit verschillende schepen

Wij bieden een ruim aanbod traditionele schepen, van groot tot klein en u kunt bij ons al terecht vanaf 12 personen. Allemaal met bemanning. En u heeft geen zeilervaring nodig, de bemanning leert het u graag.
Alle schepen zijn uitgerust met een ruim dek, waar u tijdens de zeiltocht heerlijk kunt genieten, een knusse salon, comfortabele slaapplaatsen, douches en toiletten.

Zelf koken, catering of een kok aan boord

Vindt u het leuk om samen tijdens het weekend samen te koken? Geen probleem. Alle schepen beschikken ook over een goed uitgeruste keuken en hebben meestal ook een tap en BBQ aan boord. Daarnaast is er voldoende bergruimte voor uw meegebrachte boodschappen.

Wilt u het u zelf iets makkelijker maken? Maak dan gebruik van de verschillende cateringmogelijkheden bij NAUPAR. Van ontbijt, lunch, tussendoortjes en/of diner; als u kiest voor catering gaat u compleet verzorgd op pad.

Wilt u de familie extra verwennen? Bestel dan een chef-kok aan boord, die gedurende het weekend de lekkerste gerechten voor uw gezelschap bereidt.

Daarom een weekendje weg met NAUPAR

NAUPAR heeft ruim 40 jaar ervaring met het organiseren van unieke weekendjes weg aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 12 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • bieden de tochten voor ieder wat wils; van actief meehelpen, het leren van zeemansknopen, ankeren en zwemmen tot lekker genieten en chillen op het dek
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert de groep graag de kneepjes van het zeilen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk weekendje weg waar uw familieleden nog lang over napraten

Bekijk de mogelijkheden

Wij helpen u graag met het organiseren en plannen van uw vriendenweekend. Bekijk de verschillende arrangementen voor een weekendje weg, vraag online een offerte aan of maak online een afspraak om te (video)bellen met een van onze medewerkers. Zij inspireren u graag bij het samenstellen van een mooie, unieke en onvergetelijke vaartocht .

Gerelateerde pagina's

Droogvallen op het Wad I Nationaal Park Nieuw Land I Marker Wadden I Gezinsvakantie in Nederland I Weekendje weg l Weekendje weg Amsterdam l Weekendje weg Enkhuizen l Weekendje weg Hoorn l Weekendje weg met een groep l Weekendje weg met pasen l Weekendje weg Muiden l Weekendje weg Terschelling l Weekendje weg Texel l Weekend zeilen Holland l Weekend zeilen op het IJsselmeer l Weekend boot huren l Zeilweekend