• Tripsuggestie I Vijf bijzondere bestemmingen in Nederland

    5 bijzondere bestemmingen met schip in nederland
    Ga je dit jaar op vakantie in Nederland en wil je wel eens iets anders? Je hoeft echt niet in het vliegtuig te springen voor een onbewoond eiland, mooi natuurgebied of bijzondere belevenis. Nederland heeft zoveel te bieden. Van onbewoonde eilandjes, tot een bijzonder Waddengebied dat niet voor niets op de Unesco werelderfgoedlijst. En ben je al eens op de Marker Wadden geweest, de nieuwe eilandengroep tussen Lelystad en Enkhuizen? In deze blog vijf bijzondere plekken in Nederland, die je gezien moet hebben.
  • Duurzaam bedrijfsuitje met collega's I Zeilen door windmolenpark op een driemaster

    zeilen door windmolenpark

    Stap samen met collega's of relaties aan boord van een traditioneel zeilschip en maak uw borst alvast maar nat; vandaag beleef je een intensieve (en gezellige!) dag. Midden op het water! Sterker nog: dwars door het windmolenpark in de Noordoostpolder! Tijdens het zeilen leren jullie van alles over de werking van windmolens en duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

  • Bedrijfsfeest organiseren? Pimp het op met sportieve activiteiten

    bedrijfsfeest-sportieve-activiteiten-flyboarden
    Een sportief bedrijfsfeest organiseren? Dan ben je bij NAUPAR aan het juiste adres. Wij hebben niet alleen zeer geslaagde all-in arrangementen voor een dagje zeilen en een BBQ op het water, maar we kunnen het dagje uit met je collega’s of relaties nog spannender maken met extra sportieve activiteiten. Zoals een wedstrijdje tegen elkaar met een drakenboot, een snelle RIB-vaartocht naast de driemaster, of in de haven flyboarden. Lekker competitief, goed voor teambuilding en nog gezellig ook.
  • Bedrijfsfeest organiseren? Met deze tips wordt het een succes

    Bedrijfsfeest organiseren
    Wil je de medewerkers bedanken, heb je iets te vieren of zijn er nieuwe collega’s en ben je op zoek naar een invulling waarbij teambuilding centraal staat? Wat je doel ook is, wij toveren elk schip om in een feestlocatie en hebben diverse leuke arrangementen en activiteiten om van uw dag een geslaagd bedrijfsfeest te maken. Wij zetten een paar voorbeelden op een rij.
  • Netwerkevent en zomerfeest op de Abel Tasman

    Netwerkevent en zomerfeest op de Abel Tasman
    De jonge professionals van YOUNG TVVL vierden hun zomerfeest op de driemaster Abel Tasman. Tijdens het event zeilden ze door het windmolenpark in de Noordoostpolder en deelden kennis over het thema ‘de energie voor de toekomst’, aangekleed met een barbecue en DJ aan boord, die zorgde voor de juiste muziek. Een netwerkevent en feest tegelijkertijd.
     
  • De Sterrenwind I Een luxe tweemastklipper met fantastische zeileigenschappen

    Sterrenwind
    Voortaan vaart ze verder onder de naam Sterrenwind. Vernoemd naar de passie die de eigenaar heeft voor sterren. Oneindig kijken en wegdromen onder de sterrenhemel, terwijl de wind je de volgende dag naar je bestemming voert. De nieuwe eigenaar was meer dan bijzonder enthousiast over de vorm van het schip: “stoer van voren, een prachtige romp met een mooi elegant achtersteven. Van binnen ziet het schip er best chique uit. Het is mooi afgewerkt en overal zijn prachtige materialen gebruikt. Door zijn comfort en luxe is het schip bijzonder geschikt voor bedrijven. Door haar stabiele ligging, degelijkheid en de gemakkelijke bediening bij het zeilen, voelen ook jeugdgroepen zich op het schip thuis.
  • Bedrijfsfeestje in Ibiza-style op de Stedemaeght

    Blog Post Customer story igepa
    Sinds tien jaar is Igepa in Nederland gevestigd. Zo’n tienjarig jubileum is natuurlijk een feestje waard, dus zochten ze naar een bijzondere feestlocatie, met genoeg ruimte voor alle medewerkers én met mogelijkheden voor een aantal activiteiten. Via NAUPAR vonden ze hun droomlocatie: de Stedemaeght. Een prachtig, statig schip waarvan iedereen gelijk onder de indruk is. Zo ook de directeur van Igepa. Toen hij deze imposante driemaster zag, was hij meteen verkocht en wist hij dat hij een locatie met wauw-factor gevonden had. Precies wat ze zochten voor een feest in stijl! 
     
  • Bedrijfsuitje met zeiltocht en BBQ op de Willem Barentsz

    Zeiltocht en BBQ op de Willem Barentsz
    Met uw team of het hele bedrijf een dag(deel) varen is altijd een goed idee. Dat vonden de mannen en vrouwen van BOMA ook en dus boekten zij voor hun jaarlijkse bedrijfsuitje de Willem Barentsz. Deze majestueuze topzeilschoener leende zich prima voor het 45-koppige gezelschap. Vrijwel alle medewerkers van het bedrijf waren mee: van de salesafdeling tot de technische dienst, de chauffeurs en de magazijnmedewerkers. Een uiteenlopend gezelschap dat een hele leuke dag heeft gehad.