Tip van NAUPAR I Dit zijn de best gelezen blogs van 2019

Best gelezen blogs 2019
Op zoek naar een leuk uitje of bijzondere bestemming dichtbij? Kom alvast in de stemming met de best gelezen blogs van het afgelopen jaar. Het jaar van prachtige klantverhalen, mooie reviews en maar liefst 13 schippers die zijn uitgeroepen tot Tophost door onze gasten.

De Waddeneilanden stonden bij veel gasten op de bucketlist, vaak in combinatie met een magische droogvalsessie op het Wad. Maar ook de eilandengroep Marker Wadden deden een serieuze gooi naar de meest populaire bestemming. De eilanden ontwikkelde zich in rap tempo en werden naast verschillende vogels ook door onze schepen bezocht. Dit leverde o.a. een uitgebreid artikel op in het populaire reismagazine Columbus Travel. Maar er was meer, dit zijn de best gelezen artikelen van 2019.

1. Vier redenen waarom Texel op je bucketlist moet

Texel is ook een van onze favoriete bestemmingen. Waarom? Het vakantiegevoel begint al zodra je koers zet naar dit grootste Waddeneiland. Daarnaast heeft het eiland de meeste zonuren en de leukste activiteiten. Benieuwd welke dat zijn?

2. Droogvallen en wadwandelen op de bodem van de zee

Je hoeft niet te ploegen door slib. Of geulen met hoog water te trotseren. Je stapt met laag water zo van het schip op de zeebodem en kunt beginnen met een wandeling. Hoe uniek is dat? Door de platte boden (geen kiel), kunnen de meeste schepen bij een zandbank liggen. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat?

3. Wandelen, vogels spotten, zwemmen op de Marker Wadden?

Niet alleen vogels wisten de weg te vinden naar de nieuwe eilandengroep in het Markermeer. Ook onze schepen gingen regelmatig naar deze populaire bestemming. Ga je dit jaar mee op Expeditie? De eerste tocht staat gepland op 2e Paaasdag maandag 13 april

4. Even voorstellen: de luxe tweemaster Sterrenwind

Regelmatig stellen we de schepen of onze schippers voor op het blog. De voorstel blog van de nieuwe eigenaar van de Sterrenwind werd het meest gelezen. Komt dat door de passie van de schipper of de metamorfose en naamsverandering van deze klipper? Oordeel zelf.

5. Onze 5 favoriete stranden rond IJsselmeer

Tijdens de zeiltochten over het IJsselmeer is er voldoende ruimte voor andere activiteiten. Zoals ankeren of vroegtijdig de haven in voor een bezoek aan het nabijgelegen strand. In deze blog vertellen we meer over de leukste strandjes rond het IJsselmeer.

6. Jubileum feest op de Stedemaeght Ibiza style

Regelmatig worden er bedrijfsfeesten gehouden op de driemasters Abel Tasman, Willem Barentsz en/of de Stedemaeght. Dit resulteert vaak in de mooiste klantverhalen. Zoals dit verhaal van Igepa, die voor het tienjarige jubileum alles uit de kast trok voor haar medewerkers. Benieuwd wat ze allemaal hebben gedaan?

Wij kunnen niet wachten tot het nieuwe zeilseizoen begint. Met SAIL 2020, het grootste nautische zeilevenement ter wereld, beloofd dat weer een mooi jaar te worden!

Vaar je een keer met ons mee?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie over een dagtocht, weekendje weg of (korte) vakantie op het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese meren.