NAUPAR vaart in 2018 naar nieuwe eilandengroep Marker Wadden!

Lelystad, 21 juli 2017 – Vanaf 2018 zijn de natuureilanden van de nieuwe eilandengroep Marker Wadden toegankelijk voor publiek. Ook de schepen van NAUPAR zullen vanaf volgend jaar koers zetten naar dit bijzondere gebied. Vanwege de verwachte drukte is het nu al mogelijk om bij NAUPAR een aanvraag te doen voor 2018.

 

Nieuwe bestemming

Er is nog een jaartje werk aan de winkel en dan gaat het eerste eiland van de Marker Wadden open voor publiek. Ook de zeilschepen van NAUPAR varen in 2018 richting de Marker Wadden. NAUPAR kijkt er enorm naar uit om alle geïnteresseerden dit nieuwe gebied te laten zien. Deze zeiltochten zijn perfect geschikt voor een dagje weg, maar ook een weekend – of zelfs langer – behoort tot de mogelijkheden. Na het bezoek aan de Marker Wadden, kan het zeilschip koers zetten naar een sfeervolle havenstad in de buurt (Lelystad, Enkhuizen, Hoorn, ed.).

 

Over de Marker Wadden

Door de komst van de Afsluit- en Houtribdijk werd de natuurlijke balans van het gebied verstoord en de Marker Wadden brengt hier verandering in; deze bijzondere archipel van natuureilanden is nu al een waar natuurparadijs. Dankzij de vaartochten maakt NAUPAR we de Marker Wadden ook voor bezoekers bereikbaar. En dat is zowel voor strandgangers als voor natuurliefhebbers een interessant gegeven; op de Marker Wadden kan men heerlijk aan het water liggen, maar ook de 12,5 kilometer aan wandelpaden belooft veel goeds!

Ook zo benieuwd naar de Marker Wadden? Nog even geduld, NAUPAR vaart er vanaf volgend jaar naartoe. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden of doe direct een aanvraag. De voortgang van het project is online te bekijken en ook NAUPAR houdt dit nauwlettend in de gaten.