Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
  • fiets vaar vakantie
  • fiets vaar vakantie
  • fiets vaar vakantie
  • fiets vaar vakantie
  • fiets vaar vakantie

Fiets vaar vakantie

Ontdek de mooiste plekjes in Nederland tijdens een fiets-vaar-vakantie met NAUPAR. Of beter gezegd: met de schepen van NAUPAR!Vaar richting gezellige havenstadjes rondom het IJsselmeer of de Waddenzee en ontdek deze stuk voor stuk per fiets. Een ontspannen vaartocht in combinatie met actieve fietstochten; een unieke ervaring! Laat u zich inspireren door onze video's.
Tijdens de fiets-vaar-vakantie van NAUPAR bepaalt u zelf in welk tempo u vaart én fietst. Een dagje relaxen aan dek, zonder ook maar één voet aan wal te zetten? Of juist liever elke dag een andere stad bezoeken? Het is maar net wat u wilt. Eén ding is zeker: uw bed bevindt zich iedere nacht op dezelfde plek. Namelijk in uw eigen hut op het schip. Wat een unieke manier om vakantie te vieren!
Meer weten over de fiets-vaar-vakanties van NAUPAR?
Bekijk hieronder de mogelijkheden bij NAUPAR

Meer informatie over de fiets-vaar-vakanties van NAUPAR

Het zeilschip is uw accommodatie

De schepen van NAUPAR zijn ingericht met 2 tot 6 persoonshutten, fijne bedden, douches, toiletten en een van alle gemakken voorziene keuken waar u de lekkerste maaltijden kunt bereiden. Tijdens de fiets-vaar-vakantie ‘volgt’ uw accommodatie u letterlijk. U overnacht iedere nacht in een andere stad, maar wél in hetzelfde bed. Op die manier hoeft u ook niet elke dag van de ene naar de andere hotelkamer te verhuizen. Dat scheelt een hoop in- en uitpakwerk!

De Zaanse Schans, Volendam, Enkhuizen, Marken of liever Texel?

Uw zeilschip meert elke dag in een andere haven aan. In vrijwel alle gevallen ligt deze haven vlakbij het centrum. Tijdens uw fiets-vaar-vakantie zijn de bezienswaardigheden, musea en winkels dus vaak op loopafstand te bereiken. En zo niet, dan pakt u gewoon de fiets! Want juist dáár is de fiets-vaar-vakantie van NAUPAR voor bedoeld: lekker varen en fietsen. U geniet van de waterwegen, natuur, vissersdorpjes en historische steden die ons kikkerlandje rijk is. Een fiets-vaar-vakantie is de ideale manier om de mooiste plekken van Nederland te ontdekken.

Eten tijdens uw fiets-vaar-vakantie

De combinatie van zeilen en fietsen maakt u gegarandeerd hongerig. Gelukkig hebben de zeilschepen van NAUPAR allemaaleen kombuis (keuken) aan boord. Hierin kunt u lekkere hapjes en gerechten klaarmaken. De boodschappen voor tijdens uw fiets-vaar-vakantiekunt u zelf mee aan boord nemen, maar indien gewenst óók door NAUPAR laten bezorgen. Het is maar net wat u zelf wilt. Ook onze uitgebreide cateringmogelijkheden zijn een optie.

Havens in Nederland

Uw fiets-vaar-vakantie kunt u in maar liefst 16 verschillende havens laten starten. Tijdens de tocht kunt u ook aan de hand van al deze havens een leuke route uitstippelen. Vanuit de havens kunt u de leukste en mooiste plekken bezoeken.

Gerelateerde pagina's

Fietsen en Zeilen
Fietsvakantie IJsselmeer
Fietsvakantie Nederland
Zeil-fietsvakantie
Fietsen rondom IJsselmeer
Fietsvakantie Waddenzee