Zeilend en fietsend op vakantie

De beste én leukste manier om nieuwe vriendschappen te sluiten, is om mee te gaan op een zeilvakantie van NAUPAR.

Ontdek Nederland vanaf het water en de fiets.

Het hijsen van de zeilen en helpen met koken of afwassen, is samen de handen uit de mouwen steken, maar ook samen genieten van de rust, het buiten zijn en van de gezelligheid.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen fiets- en vaarvakantie

Meer informatie over fietsen en zeilen

Zeil- en fietsvakantie

De perfecte combinatie

De beleving wordt alleen maar groter als op de plaats van bestemming een of meerdere mooie fietstochten op het programma staan. NAUPAR biedt haar gasten daarom individuele zeil- en fietsvakanties. De perfecte en oer-Hollandse combinatie voor een avontuurlijke, energieke en ontspannen vakantie.

Het reisgezelschap

U zult versteld staan hoe snel u vergeet dat u niet met uw vriendenclub of familie reist, maar dat de zeil- en fietsvakantie uit individuen bestaat. Mensen die elkaar nog niet kenden voor vertrek en waarmee u na een week een band hebt opgebouwd.

De vaartocht

Dagelijks bespreekt de schipper met de groep welke route er zal worden gezeild, rekeninghoudend met weersomstandigheden en de wens om aan wal – met genoeg tijd– (sportieve) activiteiten te kunnen ondernemen. Reist u naar de Waddeneilanden of verkiest u een zeiltocht over het IJsselmeer?

De schepen

Wordt uw reisdoel de Waddenzee met de heerlijke pure natuur van de Eilanden, dan verblijft u aan boord van de Mare fan Fryslân of ’t Wapen fan Fryslân, beide luxueuze zeilschepen. Gaat uw individuele zeil- en fietsvakantie naar het IJsselmeer dan vaart u met de Succes of de Admiraal van Kinsbergen, om diverse pittoreske havenstadjes zoals Enkhuizen en Hoorn te verkennen.