Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
  • Zeil-fietsvakantie

Zeil-fietsvakantie

De beste én leukste manier om nieuwe vriendschappen te sluiten, is om individueel mee te gaan op een zeilvakantie bij NAUPAR. Zodra u aan boord komt, maakt u al snel deel uit van de groep.

Het hijsen van de zeilen en helpen met koken of afwassen, is samen de handen uit de mouwen steken, maar ook samen genieten van de rust, het buiten zijn en van de gezelligheid.

De perfecte combinatie

De beleving wordt alleen maar groter als op de plaats van bestemming een of meerdere mooie fietstochten op het programma staan. NAUPAR biedt haar gasten daarom individuele zeil- en fietsvakanties. De perfecte en oer-Hollandse combinatie voor een avontuurlijke, energieke en ontspannen vakantie.

Het reisgezelschap

U zult versteld staan hoe snel u vergeet dat u niet met uw vriendenclub of familie reist, maar dat de zeil- en fietsvakantie uit individuen bestaat. Mensen die elkaar nog niet kenden voor vertrek en waarmee u na een week een band hebt opgebouwd.

De vaartocht

Dagelijks bespreekt de schipper met de groep welke route er zal worden gezeild, rekeninghoudend met weersomstandigheden en de wens om aan wal – met genoeg tijd– (sportieve) activiteiten te kunnen ondernemen. Reist u naar de Waddeneilanden of verkiest u een zeiltocht over het IJsselmeer?

De schepen

Wordt uw reisdoel de Waddenzee met de heerlijke pure natuur van de Eilanden, dan verblijft u aan boord van de Mare fan Fryslân of ’t Wapen fan Fryslân, beide luxueuze zeilschepen. Gaat uw individuele zeil- en fietsvakantie naar het IJsselmeer dan vaart u met de Succes of de Admiraal van Kinsbergen, om diverse pittoreske havenstadjes zoals Enkhuizen en Hoorn te verkennen.

Bekijk hieronder de individuele zeil- en fietsvakantiearrangementen.

Gerelateerde pagina's

Fietsvakantie IJsselmeer
Fietsvakantie Nederland
Zeil-fietsvakantie
Fiets vaar vakantie
Fietsen rondom IJsselmeer
Fietsvakantie Waddenzee
Fietsen en zeilen
Fietsen IJsselmeer

Er zijn geen producten die bij deze selectie passen. Vraag een offerte op maat aan of neem contact met ons op.